image image image image image image
Prima înfrângere și șah-mat la antrenor Luni, 23 Octombrie 2017 20:35 Şah-mat la Damian BănciilăCSM Roman – SC Oţelul Galaţi 2-1(1-0) Al 9-lea meci disputat de Oțelul în acest sezon a reprezentat și prima înfrângere.
Victorie clară la Valea Mărului Duminică, 08 Octombrie 2017 16:38 Oţelul a revenit pe primul locAvântul Valea Mărului – SC Oţelul Galaţi 1-4(1-2) Oţelul a revenit pe primul loc în clasament după ce a profitat de pasul greşit al celor de la Hărman şi a câştigat...
Doar remiză la Darabani Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 19:39 IMG 0407 Sănătatea Darabani – SC Oţelul Galaţi 1-1(0-0) Oţelul nu a obţinut decât un punct în deplasarea de la Darabani, deşi pornea ca favorită, coborând astfel pe locul 3, după 5 etape disputate.
Oţelul învinge, dar nu convinge Duminică, 17 Septembrie 2017 10:25 Trofeele au ajuns acasăSC Oţelul Galaţi – Bucovina Rădăuţi 2-0(1-0) Oţelul şi-a recuperate palmaresul şi trofeele!
Remiză norocoasă la Focşani Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 18:17 Oţelul a început la Focşani în aceeaşi formulă ca etapa precedentăCSM Focşani - SC Oţelul Galaţi 1-1(1-0) Oţelul a obţinut doar o remiză, în deplasare la CSM Focşani, într-o partidă contând pentru etapa a...
OŢELUL - LIDER CU PUNCTAJ MAXIM Duminică, 03 Septembrie 2017 10:18 Cosmin Stoian se pregăteşte să Oţelul a debutat cu dreptul în Liga a 3-a, înregistrând două victorii în primele două partide ale sezonului, ambele pe teren propriu.Rezultatele plasează SCOG pe primul loc al seriei dar trebuie să ţinem cont şi de calitatea...
             

Zi de naştere

ROMANIA Robert GHEORGHE
Robert GHEORGHE

implineste varsta de 21 de ani, peste 46 zile,
pe data de 24 septembrie 2020 (N: 24 09 1999)

File de poveste

07.09.1988 / Oțelul - Juve 1-0

50 de legende / Nae Burcea

15.05.2011 / Oțelul - Poli 2-1

7 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino ...

Nae Burcea, considerat de mulţi poate cel mai tehnic jucător şi poate cel mai mare fotbalist din istoria Oţelului ...

15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi ...

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Citeste mai mult

Florin MarinFlorin MarinAntrenorul Florin Marin a vorbit despre victoria obţinută pe terenul celor de la FCSB, a doua reuşită de acest fel pentru el în acest campionat după ce s-a impus la Steaua şi cu Ceahlăul! De altfel, Flocea a fost numit antrenorul etapei pentru surpriza de duminică. Tehnicianul este de părere că formaţia noastră a putut învinge pe Arena Naţională, deoarece steliştii ne-au tratat de sus şi nu şi-au imaginat vreodată că pot pierde cu ultima clasată. La final, Florin Marin a vorbit şi despre meciul de pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, echipă care a câştigat tot în ultimele 4 runde!

Florin Marin: “La lotul pe care Steaua îl are, normal ar fi fost să se impună. Dacă nu ne tratau de sus, trebuiau să se impună. Noi am avut situații de gol și la 2-0. Puteam să facem 3-0 și lucrurile cred că erau încheiate. Cred că ar trebui să se concentreze pe problemele lor de joc și să lase arbitrajele. Ei au făcut caz și la alte jocuri. Viitorul a avut un parcurs foarte bun în acest retur. Vine după 4 victorii consecutive, a arătat bine și va fi un meci dificil. Sperăm să ne impunem și să obținem toate cele trei puncte. Matematic mai avem șanse, dar situația este foarte grea. Această victorie a însemnat foarte mult pentru noi și sper să le redea jucătorilor încrederea, să aibă un moral bun și să abordeze meciurile la fel că pe cel de duminică.”

Autentificare

Donatii


Dacă doriţi să sprijiniţi Dunărea Bătrână puteţi contribui apăsând butonul "Donate"

Galerie video

Chat

Sugestii

Comunitati

Sondaj

V-ati dori ca suporterii sa refaca Otelul de la zero?

Editoriale

Urmăreşte-ne

     

Vizitatori online

Now online:
  • 6 guests
Total members: 2352

Facebook