STIRI Liga I Căpitanul vă invită la meci!

Florin CernatFlorin CernatCel mai bun om al Oţelului, Florin Cernat, îşi doreşte ca împreună cu colegii săi să joace la fel de bine cu Viitorul Constanţa pe teren propriu, pentru a-i bucura şi acasă pe suporteri. “Diamantul” încă mai speră la o salvare miraculoasă pe final de sezon şi îi cheamă pe fanii gălăţeni la meciul de duminică. Vă reamintim că INTRAREA VA FI LIBERĂ!


Florin Cernat: „Am vorbit cu băieţii în vestiar şi le-am spus că la meciul cu Viitorul trebuie să avem aceeași atitudine ca la meciul precedent, altfel degeaba am câștigat la Steaua. Am încredere că duminică vom face un meci bun și vom câștiga cele trei puncte. Eu cred și sper în continuare că ne vom salva de la retrogradare, dar e greu pentru că sunt foarte multe puncte de recuperat. Din păcate, din cele trei victorii obținute în acest sezon, două au fost înregistate în deplasare, acasă avem ceva probleme și nu reușim să ne impunem. Avem nevoie de aportul publicului și împreună cu suporterii vom încerca să ducem această luptă până la final.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 23-04-2015 12:27

Multumim Fl Cernat pentru aceasta victorie superba,din partea mea tot respectul,esti un super fotbalist!!!!
+1

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 Lost » 23-04-2015 15:15

Normal ca venim la stadion.
+1

Lost

  •  
  •  

#3 Galati1964 » 23-04-2015 18:14

Stiai in ce situatie este Otelul si ca risti sa adaugi la C.V. - UL tau o posibia retrogradare, dar totusi ai venit la noi si dai totul pe teren. Din partea noastra ai tot respectul si pentru mine unul gestul si atitudinea ta imi arata din nou ca nu suntem o echipa de duzina, ci suntem cu adevarat o echipa mare, cu o istorie puternica. Cand spui Tofan, Tanase, Vali Stefan, Puiu Vasilache, Ion Gigi, Ion Viorel, Paraschiv, Nae Burcea si nu in ultmul rand Florin Cernat, te gandesti ca echipa are cu adevarat putere. Puterea ne-o dau ei si nu numai ei, pentru ca ar mai fi cu siguranta 3-4 jucatori emblematici, pentru ca si ei au primit-o la randul lor de la suporterii ce umpleau meci de meci stadionul Otelului.
Suntem datori lor, suntem datori suporterilor fideli ce nu mai sunt printre noi, sa ducem lupta asta mai departe.

Galati1964

  •  
  •  

#4 leutzu » 24-04-2015 07:17

un club cu atat de multe nume mari in istoria lui si cu suporteri alaturi mereu nu are cum sa moara,respect cernat si veniti la stadion sa ajutam si noi ca anul asta nici noi nu am fost extraordinari ,fortza otelul

leutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |