STIRI Liga I S-a întors roata

Un exemplu de furt cu arbitrii din partea Stelei din decembrie 2013Un exemplu de furt cu arbitrii din partea Stelei din decembrie 2013Steliştii s-au inflamat pe arbitraj după meciul cu Oţelul pentru că nu li s-a acordat un penalty. Team-managerul Cristi Munteanu a explicat că şi Oţelul a fost de multe ori dezavantajată de fluieraşi în acest sezon şi a adus aminte momentul din tur când Steaua a câştigat la Galaţi cu ajutorul centralului Popa care l-a eliminat gratuit pe Helder Tavares încă din minutul 16.

Dacă adăugăm aici anii în care am fost jefuiţi practic de echipa bucureşteană, cu ajutorul făţiş al fluieraşilor, nu putem decât să ne bucurăm cu atât mai mult pentru victoria obţinută duminică la Bucureşti. Până la urmă să nu uităm că prima clasată a fost înfrântă de ultima clasată la ea acasă, iar stelişîti ar trebui să bage capul în pâmânt de ruşine în loc să caute vinovaţi printre arbitrii care le-au fost prieteni mereu.  

Cristi Munteanu: "Şi noi am avut parte de multe arbitraje nefavorabile şi am pierdut multe puncte pe greşeli de arbitraj şi uite că ni s-a întors şi nouă. Şi ţin să le reamintesc că în meciul tur al Oţelului cu Steaua acasă, să nu uităm că nemeritat Oţelul a jucat din minutul 16 în zece oameni. Deci probabil că e un echilibru, probabil că aşa a fost să fie. Dar eu nu cred că arbitrul avea un interes să câştige Oţelul.”

Narcis Răducan (fost director general Oţelul): ”Nu e corect să se spună că Steaua e dezavantajată, când Steaua nu marchează. E o diversiune ieftină pentru că nu reușește să bată echipe care sunt retrogradate.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 24-04-2015 14:09

fcsb este o echipa foarte slaba ajutata mereu de arbitrii,in locul lor mi-ar fi rusine sa vorbesc ei practic sunt tinuti pe primul loc de arbitraje favorabile,mi-e scarba de aceasta echipa care nu trebuie sa mai fie dupa trecutul lor comunist
+4

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 24-04-2015 17:27

Nici nu merita sa uzezi tastatura vorbind despre acesti hoti - WCSB cu arbitrii lor cu tot (hartia igienica din dotare)!
+1

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |