STIRI Liga I “Până nu vine cineva cu inima, e greu să faci cu mercenari ceva”

Ion Viorel, inconjurat de alte 2 legende: Tanase si Tofan Ion Viorel, inconjurat de alte 2 legende: Tanase si Tofan Fostul jucător de legendă al clubului Oţelul, Viorel Ion, a vorbit la Digi24 Galaţi despre problemele pe care le are echipa noastră care se află la un pas de retrogradare sau chiar mai rău. “Vioară” este de părere că Oţelul a ajuns în această situaţie, deoarece în ultima perioadă pe la club s-au perindat foarte mulţi conducători sau antrenori care nu au avut nicio treabă cu spiritul roş-alb-albastru, în detrimentul legendelor clubului.


Fostul atacant cu viteză supersonică şi-a adus aminte şi de perioada în care el juca la Oţelul şi de victoria obţinută în Ghencea, pe terenul Stelei, singura din istorie până la cea surprinzătoare de săptămâna trecută. Fostul golgeter de la Dunăre consideră că Oţelul este un brand al fotbalului românesc şi nu trebuie lăsat să moară!

Ion Viorel: “În primul rând mă bucur că fac parte din cele 50 de legende ale Oţelului. Mi-aş fi dorit ca oamenii din generaţia mea să fi rămas în cadrul clubului. Altfel ar fi stat datele problemei! Până nu vine cineva cu inima şi să pună ceva suflet, e greu să faci cu mercenari ceva. Asta e realitatea, din cauza asta s-a ajuns unde s-a ajuns cu echipa. Oţelul Galaţi este un brand în fotbalul românesc. A luat un titlu în 2011! Fără falsă modestie, putea să mai ia un campionat când mă aflam şi eu pe teren, atunci aveam o echipă foarte bună. Am condus un tur de campionat, am fost pe primul loc. Oţelul nu trebuie să moară! Au reuşit o victorie importantă pe terenul unei echipe cu nume, Steaua Bucureşti. Dacă mă gândesc bine, Oţelul nu a mai câştigat în Ghencea din 1997, de la acel 1-3, când era generaţia mea pe teren. Vali Ştefan, Tofan şi Maleş au fost marcatorii. Era o emulaţie extraordinară pe atunci. Am spus-o şi când am venit la prezentarea celor 50 de legende ale clubului: am jucat la Steaua, am jucat la Bochum, am jucat la Rapid, am jucat la Buzău, dar ca la Oţelul n-a fost nicăieri din toarte punctele de vedere. Poate nu şi financiar, pentru că vizavi de bani am stat mai bine în alte părţi. La Oţelul am fost o familie şi am avut nişte rezultate fantastice. Am bătut cu 4-3 în Giuleşti, am întors rezultatul de la 1-3 în 10 oameni. Am bătut pe Dinamo pe terenul lor, vorbesc de meciuri câştigate afară... Era ceva fantastic! Vizavi de acest an, îmi pare rău că s-au trezit târziu... Nu au avut constanţă în joc şi nici continuitate în rezultate. Păcat că au avut meciuri mult mai uşoare înainte de Steaua. Au cedat puncte foarte uşor.”  

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 24-04-2015 19:29

Echipa cu nume steaua???sau ai vrut sa spui fcsb?????

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 Aruon » 24-04-2015 20:45

La Otelul acum nu sunt mercenari ci amatori.Mimeaza managementul ,mimeaza fotbalul etc
+1

Aruon

  •  
  •  

#3 nicki55 » 24-04-2015 22:06

Sunt chiar mercenari ( Persoană angajată cu leafă într-o armată (străină); fig. persoană care, pentru bani sau pentru unele avantaje materiale, face orice fel de servicii) nu toti, sa fim corecti , multi nu au ce cauta in primul 11- .. Parere personala . Daca se dorea , eram salvati!

nicki55

Login sau crează cont pentru a comenta              |