STIRI Liga I Ultima speranţă

Grafica Ducu Alex / FOTO Cristian MunteanuGrafica Ducu Alex / FOTO Cristian MunteanuOţelul a repurtat o victorie nesperată pe terenul primei clasate, FCSB, iar acum încearcă imposibilul în ultimele 7 etape de campionat rămase. Pentru ca formaţia noastră să se mai salveze ar fi nevoie de 7 victorii în cele 7 runde rămase, plus contracandidatele să se mai împiedice pe ici pe colo. Iată ce declară oţelarii, fie că vorbim de jucători, staff tehnic sau administrative, înainte de partida de duminică cu Viitorul Constanţa la care INTRAREA SPECTATORILOR VA FI LIBERĂ!

Florin Cernat: „Ne-au ambiţionat mult comentariile care spuneau că vom fi victime sigure cu Steaua. Mă bucur pentru coechipierii mei mai tineri care vor avea moral ridicat după această victorie. Noi încercăm să jucăm toate meciurile cât mai bine şi să demonstrăm că locul pe care suntem acum nu e locul nostru. Sper ca acest meci cu Steaua să nu fi fost ultimul al Oțelului pe Arena Națională, îmi doresc ca acest club să meargă mai departe, să nu se ajungă la faliment!”

Florin Marin: „Am obţinut un succes important. Dacă până acum am avut ghinion, pot să spun că de această dată am avut şansă. Am demonstrat că nu suntem cea mai slabă echipă din campionat. Sper ca în continuare să obţinem şi alte victorii.”

Cristi Munteanu: "În acest moment băieţii au arătat că pot câştiga orice meci. În momentul în care baţi la Steaua, echipă care e angrenată în lupta pentru titlu, care era la doar un punct de Târgu Mureş, eu cred că sunt şi ei conştienţi că pot câştiga cu orice echipă din Liga I.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 25-04-2015 07:19

Fortza Otelul!!!!!!!!

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |