STIRI Liga I “Îmi doresc din toată inima ca Oţelul să nu moară niciodată”

George MironGeorge MironGeorge Miron, unul din “copiii Galaţiului” aruncat în luptă pe acest final de sezon pentru a creşte un nou Oţelul pentru viitor, a declarat că el şi colegii săi îşi vor juca şansa până la capăt. Tânărul fundaş central a declarat pătimaş că şi-ar dori ca Oţelul să nu moară niciodată, iar dacă retrogradează să rămână măcar în Liga II, nu să se desfiinţeze.


George Andrei Miron (20 de ani) este un produs al defunctei echipe satelit Oţelul II Galaţi! Odată cu scurgerea etapelor în acest sezon el a primit tot mai multe şanse de a fi titular în centrul defensivei Oţelului pentru a crea pilonii unei noi echipe în caz de retrogradare. În ciuda vârstei, Miron a strâns deja 16 meciuri de Liga 1 în tricoul roş-alb-albastru. Acest lucru i-a adus şi o convocare surpriză la naţionala de tineret a României la începutul acestui an!

George Miron: "Sunt 11 puncte distanţă. Şanse matematice mai sunt, noi ne jucăm şansa până la capăt. O să intrăm pe teren chiar mai motivaţi decât am făcut-o cu Steaua. Îmi doresc ca această echipă să termine cu capul sus şi îmi doresc din toată inima ca Oţelul să nu moară niciodată. Chiar dacă echipa va retrograda îmi doresc că continue şi în liga a doua.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |