STIRI Liga I “Steaua să tacă din gură”

Cristi MunteanuCristi MunteanuTeam-managerul Oţelului, Cristi Munteanu, a dat de pământ cu steliştii care au afirmat că echipa noastră s-a impus la Bucureşti datorită arbitrajului favorabil. “Babicu” a explicat că nu doar FCSB are jucători răniţi după jocul de săptămâna trecută, ci şi Oţelul. Lucian Murgoci este exemplul folosit, acesta având piciorul în ghips şi urmând să lipsească probabil tot restul sezonului.

În plus, oficialul roş-alb-albastru a acuzat faptul că FCSB a primit penalty gratuit în minutul 93, fază la care şi Ciprian Milea a fost eliminat aiurea, dar a recunoscut că bucureştenii ar fi putut primi o lovitură de pedeapsă în prima repriză, la un atac în careu al lui Dan Popescu.  

Cristian Munteanu: “Nu numai Steaua are răniți după meciul de duminică seară. Medicii au decis să-i pună piciorul în ghips lui Murgoci și va sta o lună de zile. Arbitrul a greșit în ambele părți. Steaua să tacă din gură. A fost penalty la faza cu Popescu, dar nu a fost la Milea, care a primit și cartonașul roșu aiurea și nu îl vom avea etapa viitoare. Tamaș trebuia eliminat!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 25-04-2015 15:42

Citez pe Narcis Răducan:
”Nu e corect să se spună că Steaua e dezavantajată, când Steaua nu marchează. E o diversiune ieftină pentru că nu reușește să bată echipe care sunt retrogradate.”Fostul director general Oţelul a spus-o cum nu se putea mai bine. Steaua acuza arbitrajul, dar vor sa le inscrie goluri arbitrii sau spectatorii? Cand ei nu marcheaza...au avut atatea ocazii de a inscrie si nu au facut-o, iar la sfarsit vezi Doamne, ca arbitrii sunt de vina. :-x
+1

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |