STIRI Liga I “Sunt convins că suporterii vor fi alături de echipă”

Avem nevoie de un vulcan pe stadionAvem nevoie de un vulcan pe stadionJucătorul Iulian Popa şi antrenorul Florin Marin au vorbit despre meciul de azi cu Viitorul Constanţa care va începe la ora 18.30 şi la care spectatorii vor avea acces GRATUIT în stadion!


Iulian Popa: „Discuțiile din vestiar ne-au determinat să ne dăm seama că trebuie să fim mai montați și că putem reuși doar prin ambiție, muncă și sacrificiu. Rezultatul meciului cu Steaua, dar și jocul pe care l-am prestat ne-au dat încredere, însă toate acestea nu vor avea nicio importanță dacă nu reușim aceleași lucruri bune și în jocul cu Viitorul. Ne dorim cele trei puncte și sperăm să reușim să le obținem dacă vom arăta aceeași atitudine, organizare defensivă și ofensivă, iar cu ambiție și puțin noroc putem să câștigăm.”

Florin Marin: „Rezultatul de la Steaua nu are nicio semnificație dacă nu câștigăm cu Viitorul. Jucătorii au facut un meci bun cu Steaua și sper să confirme la acest joc pentru că toate meciurile care au mai rămas de disputat sunt ca o finală. Trebuie să le abordăm și să încercăm să scoatem maxim de la fiecare joc. Pentru noi toate partidele sunt decisive, suntem într-o situație grea, dar avem șansele noastre și trebuie să le jucăm, important este să nu cedăm. Viitorul este o echipă foarte bună, tânără, dar și cu câțiva jucători cu experiență, Hagi a construit o echipă de valoare. Sunt convins că suporterii vor fi alături de echipă și ne vor susține așa cum se întâmpla la Galați până acum. Sper că vor veni în număr mare și vor pune presiune pe echipa adversă și vor fi alături de echipa noastră pe tot parcursul meciului, mai ales ca vor fi și momente grele, iar fanii vor fi un sprijin mare pentru noi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 flaviusikk » 26-04-2015 21:07

Am fost aproape de echipa,aproape ca am umplut stadionul. Organizati ceva pentru Medias?????????
+1

flaviusikk

Login sau crează cont pentru a comenta              |