STIRI Liga I “Grig”, încântat de evoluția Oțelului: “Sunt convins că Galațiul nu va muri”

Petre GrigorasPetre GrigorasFostul antrenor de legendă al Oţelului, Petre Grigoraş, s-a declarat încântat de evoluţia echipei roş-alb-albastre de la meciul cu Viitorul Constanţa, dar mai ales de aportul publicului în obţinerea acestei victorii! Chiar dacă este de părere că Oţelul are şanse foarte mici să se mai salveze, “Grig” crede cu tărie că Oţelul nu va muri, mai ales la ce suporteri a demonstrat că are şi aşteaptă o revenire rapidă din Liga a II-a în primul eşalon!


Grigoraş l-a lăudat şi pe Florin Cernat despre care a spus că pare cu 10 ani mai tânăr. Adept al jocului ofensiv şi spectaculos, antrenorul i-a criticat pe cei care se bazează eminamente pe partea defensivă a jocului de fotbal, spunând că din acest motiv stadioanele sunt goale în ultima vreme. De asemenea, tehnicianul a declarat că din punctul său de vedere retrogradarea a 6 echipe în acest sezon este o mare greşeală pentru fotbalul românesc.

Petre Grigoraş: ”Am fost extrem de încântat de evoluția Oțelului și de atmosfera din tribună. Mi-a plăcut! A fost foarte multă lume la o echipă care are șanse foarte mici de a evita retrogradarea. M-a bucurat evoluția echipei contra uneia care avea 4 victorii consecutive. Cel mai mult m-a bucurat faptul că au fost tribunele pline. Zici că Florin Cernat are 25 de ani, nu 35. Șansele sunt aproape de zero de a se salva. Suporterii arată atașament față de fotbal și față de echipa favorită. E un lucru bun că au venit atât de mulți spectatori. Sunt convins că Oţelul Galați nu va muri. Au și un antrenor cu mare experiență, pe care l-am avut și eu ca fost jucător. Am înțeles că a ajuns la 400 de meciuri în prima ligă. Până la urmă trebuie să și retrogradeze cineva, cum cineva trebuie să ia campionatul. Dar trebuie să te respecți ca fotbalist și să-ți joci șansele până la final. S-a întâmplat și cu cluburi și mai mari care au câștigat un campionat și, după un an mai slab, au ajuns în a doua ligă. Nu e nicio problemă. Și Oțelul poate reveni după un an. Sunt și meciuri bune, sunt și echipe care joacă foarte mult la rezultat. Mi se pare o greșeală mare că retrogradează șase echipe, dar ăsta e punctul meu de vedere, nu înseamnă că dețin adevărul absolut. Pe undeva, miza asta face ca multe jocuri să nu mai aibă spectaculozitate și interes foarte mare pentru spectacol. Chiar și anumite declarații deranjează foarte mult și poate și de asta nu vine lumea la stadion. Primul lucru care se spune e că ne-am apărat foarte bine și am încercat pe contraatac sau că organizarea defensivă a fost foarte bună, dar nu am avut noroc în atac. Haideți să auzim și că am avut o ofensivă foarte bună.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 27-04-2015 13:13

Bravo Grig, te asteptam la Otelul!
+1

Myhay20

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 27-04-2015 13:43

Pacat ca nu mai avem nicio sansa se ne mai salvam de la retrogradare, chiar daca vom castiga toate cele 6 meciuri ramase pana la final, deja se fac aranjamentele, vezi meciul dintre Astra - Gaz 1-2.

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 Tudor » 27-04-2015 23:47

Citez pe Alexandru C.:
Pacat ca nu mai avem nicio sansa se ne mai salvam de la retrogradare, chiar daca vom castiga toate cele 6 meciuri ramase pana la final, deja se fac aranjamentele, vezi meciul dintre Astra - Gaz 1-2.

Hai sa nu fim paranoici acum. Si altii au zis ca au fost aranjamente cu viitorul si FCSB...Acum fiecare acuza pe fiecare. Iti dai seama ca daca am castiga noi 6 meciuri vom fi acuzati de manarii :))
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |