STIRI Liga I “Cernat poate juca la orice echipă din Europa”

Florin Marin isi lauda eleviiFlorin Marin isi lauda eleviiAntrenorul Florin Marin a declarat după victoria cu 3-0 în faţa celor de la Viiorul Constanţa că Florin Cernat poate juca la orice echipă din ţară sau din Europa chiar dacă are 35 de ani. “Flocea” este de părere că “Diamantul” este mai bun chiar şi decât Sânmărtean şi îl laudă pentru felul în care se pregăteşte şi îşi mobilizază colegii din postura de căpitan.

Florin Marin a fost numit din nou antrenorul etapei de către Liga Profesionistă de Fotbal, după ce Oţelul a învins cu 3-0 pe Viitorul Constanţa la meciul cu numărul 400 al tehnicianului în Liga I.

Florin Marin: “Cernat e un jucător de excepție, cu calități fantastice, poate destabiliza orice apărare. Poate să joace la orice echipă din țară și din Europa. Poate să joace pe orice post de la mijloc în sus. Se pregătește foarte bine, la 35 de ani face un efort extraordinar pe teren, își mobilizează colegii. Nu pot să fac o comparație între Sânmărtean și Cernat. Poate că Cernat are un mic avantaj, că joacă pe mai multe posturi.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 28-04-2015 11:02

Asta am zis si eu, cred ca poate juca si la Real Madrid. Din punctul meu de vedere e clar peste Illaramendi, peste Kross, cam la celasi nivel cu Modric per total, un plus in ofensiva.
E doar parerea mea.

Steel Dany

  •  
  •  

#2 vitzamina » 28-04-2015 13:55

degeaba ii dati minusuri lui steel dany ... ce zice el e plauzibil ...
fotbalul e o afacere, si se bazeaza mult pe comisioane si impresari, pe propuneri. transferurile se realizeaza pe filiere sau pe chestii evidente. La 35 de ani, capitanul nostru poate face fata in campionate mult mai puternice, dar nu il ajuta varsta si sistemul.
Alkmaar tocmai incearca sa implementeze un sistem care ocoleste platile suplimentare si care a fost testat cu succes in liga de baseball americana. Se bazeaza pe observatii la fata locului prin scouting, si nu pe impresari. Teoretic poate gasi un nou Neymar in liga a treia din Belarus, la un pret cu mult mai mic decat al primului. Ceva de genul asta aplica Arsenal, insa doar pe jumatate.
din pacate, Cernat nu va afla niciodata care a fost potentialul sau maxim, pentru ca s-a nascut in Romania si fiindca nu a avut parte de expunere. Pana una alta, ma bucur cu egoism ca joaca la Otelul !!!
+2

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |