STIRI Liga I “Numai victoria contează pentru noi”

Florin MarinFlorin MarinFotbalistul Florin Cernat şi antrenorul Florin Marin pe de o parte, cât şi jucătorii Dan Roman şi Alexandru Curtean, pe de alta, au vorbit despre meciul de azi, dintre Gaz Metan Mediaş şi Oţelul care va începe la ora 17.00 şi va fi transmis în direct pe Look TV şi DigiSport.

Florin Marin: „Va fi un meci important pentru ambele echipe, e o partida cu miză deosebită. Ambele formații vin după victorii, ei au învins la Astra, în timp ce noi ne-am impus fără probleme în fața Viitorului. Echipa care va da dovadă de stăpânire de sine, de echilibru și de consistență în joc va câștiga meciul. Important este rezultatul, nu contează dacă joci sau nu spectaculos acum pe final de campionat. Gazul e deasupra liniei și sunt sigur că sunt montați în partida cu noi. Reîntoarcerea lui Pustai e un câștig pentru ei, e un antrenor bun și cu experiență. Numai victoria contează pentru noi, trebuie să scoatem maxim din fiecare joc. Cei de la Mediaș își pot lua măsuri suplimentare pentru Cernat, dar Florin este un jucător care poate destabiliza orice apărare și să facă diferența.”

Florin Cernat: „Eu am încercat până acum să joc cât mai bine și să ajut echipa. Sper ca la Mediaș să avem aceeași atitudine ca la ultimele două jocuri, suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte greu. Și ei sunt în aceeași zonă ca și noi și vor da totul pe teren ca să ia cele trei puncte. Orice jucător care marchează se bucură, dar eu acum mă bucur mai mult pentru echipă, până acum toți cei care veneau la Galați ne luau de sus, dar sunt sigur că de acum nu va mai fi așa. Băieții au mai multă încredere în ei, au văzut că se poate, nu ne-a rămas decât să muncim la antrenamente și să arătam la meciuri la fel cum am arătat în aceste două partide și să câștigăm. E altă atmosferă în vestiar, avem încrederea care ne-a lipsit până acum și suntem montați pentru acest meci.”

Dan Roman (jucător Gaz Metan Mediaş): “Avem câte o finală la fiecare meci. Trebuie să câștigăm puncte ca să rămânem în Liga I. Trebuie să câștigăm și joi cu Oțelul, altfel nu are niciun rost victoria cu Astra. Cred că domnul Pustai ne-a schimbat atitudinea. Ne-a lăsat liberi, am fost mai ofensivi. Noi n-avem probleme cu banii. Avem și o primă la victorie.”

Alexandru Curtean (jucător Gaz Metan Mediaş): "Nu avem timp să ne bucurăm. Trebuie să câștigăm și cu Oțelul. O să fie foarte greu, ei sunt pe val, au jucat foarte bine și cu Steaua, și în această etapă. Pustai a pus umărul la promovarea echipei în 2008. S-a gândit să ajute echipa la greu. Aveam nevoie de el. Domnul Balaur e pe bancă, nu ne uităm în tribună."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 30-04-2015 13:46

nu incepe la ora 17.00 ?
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Dregan » 30-04-2015 13:56

Citez pe Viorel Craciun:
nu incepe la ora 17.00 ?

Ba da, la 17.00. Am scris eu gresit aici. Mersi de atentionare Viorel :-)

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |