STIRI Liga I “Nu avem ce să îi reproșăm lui Cernat”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuManagerul sportiv Ovidiu Burcă s-a declarat mulţumit de atitudinea şi spiritul de sacrificiu arătat de jucători şi în partida de la Gaz Metan Mediaş, încheiată cu scorul de 0-0. Oficialul a precizat că nu are ce să-i reproşeze căpitanului Florin Cernat care a avut două ocazii mari la poarta ardelenilor. Până la urmă decarul gălăţean a fost decisiv în meciurile trecute cu FCSB şi Viitorul Constanţa…


Burcă, care a stat pe banca de rezerve la meciuri în acest retur, a alungat şi zvonurile tâmpite ale presei central, cum că Cernat ar fi cu un pas la Steaua, declarând că numărul 10 al Galaţiului e concentrat 100% doar pe echipa sa - Oţelul!  

Ovidiu Burcă: "Nu avem ce să îi reproșăm lui Cernat. Mereu le spun jucătorilor mei că cel mai important e să avem atitudine și spirit de sacrificiu. Din punct de vedere tehnic pot apărea oricând greșeli. Nu l-au bruiat astfel de zvonuri. La cum îl cunosc pe Florin Cernat, e conectat sută la sută la ceea ce înseamna Oțelul Galați.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 01-05-2015 10:13

asta e, se mai intampla. per total, rezultatul e echitabil
+4

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |