STIRI Liga I “Oțelul trebuie să fie al Galațiului!”

Ion ViorelIon ViorelLa Divizia Locală de la Digi24 Galați, legenda roș-alb-albastră, Viorel Ion, a explicat că Oțelul nu trebuia vândut niciodată actualilor acționari:


”Nu știu cum a ajuns clubul la actualii acționari, s-a făcut o greșeală fatală când s-a dat clubul. Oțelul trebuie să fie al Galațiului! A ajuns pe mâna cui a ajuns, oameni care nu înțeleg acest fenomen. Noi din afară nu știm cum au luat clubul. Să dea banii înapoi, a băgat clubul în insolvență cu atâtea milioane de euro.”

În aceeași intervenție de la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, Viorel Ion a rememorat vremurile în care era jucător al Oțelului:
”Aici s-a pus suflet, au murit oameni. După un meci pierdut cu Victoria București a murit magazionerul echipei. Când se pierdea un meci era supărare mare. Acum nu mai există motivație, suporterii sunt din ce în ce mai puțini. În vremea mea, de la încălzire aveam 10.000 de oameni, când începea meciul stadionul era arhiplin, era liber doar un colţ de stadion, pentru suporterii oaspeți.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 02-05-2015 16:54

Respect Viorel Ion!Mare dreptate ai!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |