STIRI Liga I “Ce presă este asta!?”

Florin CernatFlorin CernatConducerea Oţelului a răspuns în sfârşit tăios presei centrale aservite care îl “transferă” de capul ei în fiecare etapă la câte o echipă bucureşteană pe Florin Cernat. Directorul de imagine Lucian Ionescu a ţinut să infirme zvonurile, după ce şi fotbalistul făcuse acest lucru. El a declarat că Cernat este un fotbalist cu multă experienţă şi nu s-ar autopropune niciodată la vreo echipă. Ionescu a vorbit şi despre caracterul frumos al căpitanului roş-alb-albastru care a preferat să se întoarcă la greu să încerce să ajute Oţelul, deşi ar fi putut semna cu orice echipă din România. Directorul de imagine al echipei noastre s-a arătat deranjat de felul în care trunchiază anumiţi “jurnalişti” informaţiile şi le-a cerut să nu-şi uite deontologia.


Lucian Ionescu: „Tot ceea ce s-a scris despre el, simple zvonuri care nu fac bine, este o dezinformare totală. Florin Cernat nu a discutat cu nimeni! A venit la Oțelul pentru a salva echipa și își va duce contractul până la final. Probabil că, după acest sezon, va avea discuții, dar până acum nu a luat legătura cu nicio echipă. Nu este genul care să se autopropună la o altă echipă, să fim serioși. Vă spun asta în numele lui, pentru că nici pentru el nu este confortabil. Să zicem că s-ar fi luat legătură cu el, are un caracter atât de bun încât ar fi venit și ne-ar fi spus, pentru că așa e normal. Pe mine mă revoltă ultima informație a acelui ziarist, care e total falsă, mai ales că îl știu pe acel om, că și eu am lucrat prin presă. Informația se verifică din mai multe părți și apoi îi dai drumul la ziar sau pe online. Am cerut dreptul la replică și ni s-a spus că se așteaptă decizia șefilor. Păi, unde este deontologia? Ce presă este asta!?”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 granata » 02-05-2015 13:58

Incepeti sa ne vorbiti concret de viitor,lasati vrajeala cu presa,Cernat etc..acum ca am retrogradat avem nevoie de niste raspunsuri concrete legate de viitorul acestui club...
+1

granata

  •  
  •  

#2 nicki55 » 02-05-2015 16:51

Exact , nu mutati discutia , expuneti eventuale planuri de redresare , finantari , strategii etc. OTELUL a fost , este si va fi al galatenilor .. tng este nesemnificativ pentru Otelul Galati , atat timp cat se comporta ca atare!

nicki55

  •  
  •  

#3 Aruon » 02-05-2015 17:28

Vrem supravietuirea si in liga 2!!!Sa va fie clar!!!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |