STIRI Liga I “Jucăm pentru minunatul public din Galați”

Miron a marcat recent primul sau gol in Liga IMiron a marcat recent primul sau gol in Liga ILa singura emisiune de sport din FM-ul gălățean, Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, unul dintre cei mai în vogă jucători ai Oțelului, fundașul central George Miron, a prefațat jocul cu Petrolul:


 ”O să fie un meci cu o atmosferă foarte plăcută, un meci în care nu avem nimic de pierdut, jucăm la victorie. Acum toate meciurile le jucăm la victorie. În vestiar este o atmosferă bună, de acum trebuie să jucăm pentru suporterii gălățeni și pentru noi. Mergem mai departe, chiar dacă mai avem doar șanse matematice de salvare de la retrogradare, jucăm pentru minunatul public din Galați. Suntem mobilizați, trebuie să terminăm campionatul pe un loc cât mai sus în clasament, în cazul în care din sezonul viitor vor fi echipe care nu vor începe campionatul, să rămânem noi în Liga 1. După cum știți, Petrolul a pierdut ultimul meci disputat acasă cu Astra, după ce a condus cu 1-0 au pierdut, 1-2.”

Oțelul – Petrolul Ploieşti se va juca luni, 4 mai, de la ora 18.30, pe stadionul ”Oțelul”, în etapa a 30-a din Liga I. La fel ca în jocul cu Viitorul Constanța intrarea spectatorilor va fi liberă.  

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 02-05-2015 16:52

De jucat..jucati doar de vreo 3 etape atat...la meciurile celelalte din urma,nu ati jucat nici pentru voi,nici pentru public adica nu ati jucat nimic.
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |