STIRI Liga I “O vom lua de la capăt și în Liga a II-a”

Florin MarinFlorin MarinOţelul a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu echipa de pe locul 3, Petrolul Ploieşti. Chiar dacă este neînvinsă în campionat de formaţia prahoveană care are jucători mult mai valoroşi, echipa noastră a rămas ultima în clasament cu 4 etape înainte de final.


Antrenorul Florin Marin a declarat că mai sunt doar 1% şanse ca Oţelul să nu retrogradeze, dar a precizat că elevii săi vor lupta pentru fiecare punct pus în joc până la final. Tehnicianul este de părere că Oţelul trebuia să câştige meciul cu Petrolul având în vedere ocaziile avute şi a precizat că el este pregătit să continue şi în Liga a II-a dacă se doreşte acest lucru. Florin Marin nu regretă venirea la Oţelul şi îşi laudă jucătorii pentru felul în care luptă şi în special pe Florin Cernat, despre care a spus că este un fotbalist de excepţie care îşi doreşte să rămână la Galaţi.  
De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic, a dat de pământ cu elevii săi, ba mai mult i-a dat ca exemplu pe “oţelari” pentru felul în care dau totul pe teren chiar dacă ştiu că sunt retrogradaţi. Tehnicianul Petrolului a mai declarat că Oţelul, cu Florin Cernat în frunte, are o ambiţie şi o răutate pozitivă în joc nemaintâlnită la o echipă deja  retrogradată.

Florin Marin: "Șansele noastre sunt de 1%, dar vom continua să luptăm pentru fiecare punct, nu abandonăm. Îi felicit pe jucători, au dat totul pe teren și consider că trebuia să câștigăm. Am dominat clar, repriza a doua ne-a aparținut. Cernat este un jucător de excepție. El ar putea să joace încă 2-3 ani liniștit. El își dorește să rămână la Galați. O vom lua de la capăt și în Liga a II-a. Nu regret niciun moment că am venit aici, am întâlnit niște jucători extraordinari, mi-au demonstrat că pot juca în continuare în Liga 1.”

Mircea Rednic: "Prima repriză a fost bună. Am și înscris, am și ratat ocazii bune. Repriza a doua am intrat relaxați. După golul egalizator, a fost un joc pe contre, ei au avut mai multe situaţii de a marca. Este ruşinos să faci egal cu o echipă retrogradată, să vezi ardoare, ambiţie la cei de la Oţelul și nu la ai noștri. Cernat, la 35 de ani, are ambiție mai mare ca jucătorii mei. Putea să câștige Oțelul, a avut ocazii mult mai mari, noi am avut doar niște contraatacuri. Am făcut multe greșeli, pase cu călcâiul, am pierdut mingea. A urmat apoi un joc pe contre, am avut și noi ocazii, dar trebuie să fim mulțumiți până la urmă cu rezultatul. E rușinos pentru noi, când vezi o echipă retrogradată cu câtă ambiție, cu câtă ardoare şi răutate joacă.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |