STIRI Liga I “Uneori fotbalul e nedrept”

Florin CernatFlorin CernatDupă meciul încheiat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, Florin Cernat era încă afectat de faptul că a ratat un penalty, chiar dacă peste doar două minute a marcat un gol cu care şi-a răscumpărat greşeala. Finalul meciului l-a găsit pe căpitanul roş-alb-albastru întins pe gazon, după ce a despus din nou un efort considerabil, decarul stând la originea tuturor ocaziilor de gol pe care le-a avut Oţelul, iar şansele nu au fost puţine.
Florin Cernat a fost lăudat şi de adversari, cărora le-a pus mari probleme, antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic, fiind impresionat de ambiţia pe care o arată “Diamantul” deşi are 35 de ani.

Florin Cernat: ”Trebuie să învăț din aceste greșeli și sper ca pe viitor să fie mai bine. Știam că portarul va pleca, eram sută la mie, dacă o dădeam un pic mai sus… Am văzut că a scos-o cu unghia, a avut probleme după, a chemat medicii. Am avut ocazii foarte mari, dar n-am avut noroc. Eu zic că nu merităm să mergem în liga a doua, dar uneori fotbalul e nedrept. Jucăm până la capăt, tragem linie la final. Nu știu ce voi face de la vară.”

Mircea Rednic: "Este ruşinos să faci egal cu o echipă retrogradată, să vezi ardoare, ambiţie la cei de la Oţelul și nu la ai noștri. Cernat, la 35 de ani, are ambiție mai mare ca jucătorii mei. E rușinos pentru noi, când vezi o echipă retrogradată cu câtă ambiție, cu câtă ardoare şi răutate joacă.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |