STIRI Liga I ”Florin Cernat poate ajuta echipa națională”

Florin Cernat la nationalaFlorin Cernat la nationalaPrezent în studioul Divizia Locală, de la Digi24 Galați, team-managerul FC Oțelul, Cristi Munteanu, a declarat că Florin Cernat este clar o soluție pentru echipa națională:


“Clar că îl văd pe Florin Cernat la echipa națională. Este un jucător care poate ajuta cu experiența lui! Vorbim de un jucător care a jucat 9 ani la Dinamo Kiev, cu meciuri în Liga Campionilor. Este unic în Liga I, nu mai există jucători cu talentul și evoluțiile sale. Cred că este ultimul număr 10 pe care îl vom vedea, nu știu când va mai apărea un jucător precum Florin Cernat. Este unic în Liga I. Credeţi-mă, şi Sânmărtean a fost bun la Steaua, şi Teixeira la Petrolul, dar în momentul ăsta Florin Cernat a arătat că este, cred, ultimul număr 10 dintre marii fotbalişti ai României.”

Pentru echipa națională Florin Cernat a jucat în 14 meciuri și a marcat 2 goluri, fiind singurul gălăţean din istorie care a înscris într-un meci oficial al reprezentativei României!   

www.sportgalati.com

În 22 de meciuri în acest sezon la Oţelul, Florin Cernat a reuşit 3 goluri, adică 20% din reuşitele totale ale oţelarilor şi 5 pase decisive adică încă 33%, ceea ce înseamnă că decarul a contribuit la peste jumătate din cele 15 goluri ale Oţelului!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 07-05-2015 19:31

Cernat e un jucator ce trebuie sa apara obligat in primul 11 al nationalei indiferent de echipa la care joaca.
+1

Devilutzu

  •  
  •  

#2 Lost » 07-05-2015 20:00

Merita sa fie in lot pentru meciul cu Irlanda, ar ajuta foarte mult daca ar intra pe parcurs.
+1

Lost

Login sau crează cont pentru a comenta              |