STIRI Liga I “Să rămână echipa asta pentru că e păcat”

Victoras AstafeiVictoras AstafeiDupă ce antrenorul Petrolului Ploieşti, Mircea Rednic, s-a declarat impresionat de felul în care joacă Oţelul deşi este ca şi retrogradată, un jucător al “lupilor galbeni” i-a lăudat şi el pe roş-alb-albaştri şi şi-a exprimat regretul faţă de ceea ce se întâmplă acum la clubul gălăţean. Este vorba despre Victor Astafei, jucător care a evoluat până sezonul trecut la Oţelul şi care a fost aclamat de galeria noastră la partida de luni.

Victor Astafei: "Cred că a fost prea târziu pentru Galaţi să mai schimbe ceva. Dacă începea acum returul aveau şanse mult mai mari să scape. Să sperăm că nu se desfiinţează... Să nu se închidă nimic pe aici. Să rămână echipa asta pentru că e păcat. Sunt echipe care nu reprezintă nimic pentru România ca istorie şi nu e normal ca echipe de tradiţie precum Oţelul să dispară.”

Victoraş Astafei a fost transferat de Oţelul în 2013 contra sumei de 200.000 de euro şi a înscris 8 goluri în 45 de meciuri (Liga I + Cupă) după mutarea la Galaţi. Chiar dacă la Oţelul nu mai era apreciat, Astafei a devenit în vara lui 2014 un jucător interesant pentru mai multe cluburi din Liga I, mai ales că şi el şi-a dorit să renunţe cu orice preţ la contractul cu gruparea roş-alb-albastră, date fiind condiţiile de neplată a salariilor timp de cinci luni.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 07-05-2015 19:59

Respect !
+4

Lost

  •  
  •  

#2 Aruon » 07-05-2015 21:49

Victoras e un om de caracter..se impune la fiecare echipa pentru care joaca..:) Multumim pentru ce ai facut la Otelul!!!Si mult succes in continuare!
+4

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |