STIRI Liga I Miron: “Dacă Florin Marin venea mai devreme aveam mai multe șanse”

George MironGeorge MironPrezent în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, fundașul central al Oțelului, George Miron a spus că  dintre antrenorii care au pregătit echipa în acest sezon, cel mai bine s-a înțeles cu Florin Marin, actualul tehnician:

“În acest sezon la Oțelul au fost mai mulți antrenori, dar cu domnul profesor Florin Marin m-am înțeles cel mai bine. Domnul profesor discută cu toți jucătorii, este aproape de noi în orice problemă. Dacă venea mai devreme la echipă aveam mai multe șanse de salvare de la retrogradare.”

În acest sezon în care Oţelul va retrograda în Liga a II-a, pe banca roș-alb-albaștrilor s-au perindat patru antrenori. Campionatul a fost început cu germanul Hans Michael Weiss, cel care a fost demis în etapa a VII-a după înfrângerea cu CSU Craiova. Secundul Daniel Florea a asigurat interimatul în etapa a VIII-a, joc pierdut pe teren propriu: 0-1 cu CFR Cluj-Napoca, apoi Tibor Selymeș a condus echipa între etapele IX și XIX, dar a părăsit formaţia după 0-3 la Chiajna, cu Concordia, iar Florin Marian a preluat echipa din etapa a XX-a.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |