STIRI Liga I “Nu ştiu ce s-a întâmplat cu banii, trebuie întrebaţi cei care au fost înainte”

Vlad RapiscaVlad RapiscaAdministratorul special al Oţelului, Vlad Răpişcă, a explicat de ce a intrat clubul Oţelul în insolvenţă în 2013. Oficialul a precizat că datoria către ANAF, care datează dinaintea erei TNG, a făcut ca echipa să intre în această procedură. Răpişcă a precizat din nou că la momentul preluării echipei de către firma lui Dan Adamescu, aceasta ar mai fi avut în conturi doar 5,5 milioane de euro din cele peste 18 milioane câştigate în Champions League.

Administratorul special a afirmat că cei din conducerea anterioară, de când clubul era condus de consiliul lui Ionel Borş şi directorul general Marius Stan, ar trebui întrebaţi ce s-a întâmplat cu restul de bani. Referitor la situaţia echipei, Răpişcă a declarat că după meciul cu Astra Giurgiu se va vedea în ce direcţie se îndreaptă clubul.  

Vlad Răpişcă: "Este trist ce se întâmplă. Sunt anumite probleme legate de faptul că acest club a intrat în insolvenţă. Asta s-a întâmplat din cauza unei datorii pe care cei de la ANAF au solicitat-o pentru taxe neachitate pe salarii din perioada 2005-2008. În anul 2009, a fost un control din partea ANAF, control care s-a încheiat în 2013, la data la care noi am intrat în insolvenţă. Au intrat aproximativ 18 milioane de euro în club, iar la data la care grupul de firme TNG Real Estate a devenit acţionarul clubului, în conturile clubului se găseau 5,5 milioane de euro. Restul banilor nu existau în club. Bani care au intrat în perioada 2011-2012. Au fost făcute diferite plăţi către diferiţi furnizori, diferiţi impresari. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu banii, trebuie întrebaţi cei care au fost înainte. Au fost nişte tranzacţii către un impresar, domnul Codoban, care a primit câteva milioane de euro pentru jucători pe care i-a adus. Sunt mai multe aspecte. Şanse matematice pentru salvarea de la retrogradare mai există. După meciul cu Astra, o să ştim exact în ce parte o ia echipa. Ultimele meciuri au arătat adevărata valoare a echipei şi sperăm să terminăm cu fruntea sus acest campionat, indiferent dacă vom retrograda sau nu.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 08-05-2015 16:12

Echipa va retrograda iar tu domnule Rapisca si TNG-ul vostru trebuie sa faceti ca echipa sa supravietuiasca in liga 2.Ai inteles,domnule Rapisca?Nu este clar? ;-)
+1

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |