STIRI Liga I “M-a deranjat că din 15 întrebări jumătate erau dacă mă duc la Steaua”

Florin CernatFlorin CernatCăpitanul Florin Cernat a răspuns tăios presei centrale care-l transferă la echipele bucureştene în fiecare săptămână. Decarul Oţelului a vorbit şi despre echipa naţională a României.

Florin Cernat: „M-a deranjat ce a apărut la DigiSport. Eu am spus ceva şi ei au tăiat la montaj şi de acolo a rezultat că mă autopropun la Steaua. Eu nu am să fac niciodată aşa ceva. Nu îmi stă în caracter să mă autopropun la o echipă. Eu ştiu ce am spus şi m-a deranjat că au fost 15 întrebări şi jumătate dintre acestea au fost dacă mă duc la Steaua. Eu am spus: «Ei cred că eu ar trebui să joc la mijlocul terenului la Steaua», şi pe post a apărut fraza fără primele 4 cuvinte. Pe mine nu m-a contactat nimeni de la Steaua, aşa că discuţia nu are rost. Am văzut că un cotidian mă dădea la Dinamo. Eu voi rămâne la Oţelul cât am contract, după care voi vedea. Despre naţională nu pot spune nimic. Mi-e greu să cred că voi mai ajunge în echipa reprezentativă. Cred că acolo este format deja un grup stabil şi nu are rost să-l deranjez eu. Echipa României se află foarte aproape de calificarea la campionatul european şi eu le voi ţine pumnii să se califice. Sunt convins că vor juca la anul în Franţa la turneul final al campionatului european de fotbal.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Leviathan » 08-05-2015 18:36

bla bla
−1

Leviathan

  •  
  •  

#2 Bada » 08-05-2015 19:26

Cuvintele nu-si au rostul. Un om care a venit la o echipa pusa complet la pamant de altii, desi ar fi putut prinde contracte mult mai bune, e mai presus de orice indoiala. Iar presa din romania, stim si noi ce (non)valoare este. Jos palaria, Florine. Chiar meriti respectul tuturor celor implicati in fotbal, nu doar al galatenilor!
+1

Bada

  •  
  •  

#3 bogdan64 » 08-05-2015 20:17

Respect Florin Cernat si nu in ultimul rand Laurentiu Iorga, care si el s-a reintors la prima iubire, desi nu s-a mai ridicat la prestatiile pe care le-a avut ca atunci cand am castigat Campionatul! Sau, poate nu a mai avut cu cine sa joace in afara de Florin Cernat, bineinteles! Abia acum, din pacate se observa ca echipa s-a sudat, cat de cat, exista o legatura intre jucatori - desi mai e de lucrat, dar e bine si din pacate cam tarziu. Sper totusi ca problemele de la alte echipe, plus rezultatele ce le vom obtine in continuare sa ne pastreze in Liga I.

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |