STIRI Liga I “Să se găsească o posibilitate ca această echipă să rămână în viață”

Cernat s-a lansat in fotbalul mare de la Otelul. Se va retrage tot de aici?Cernat s-a lansat in fotbalul mare de la Otelul. Se va retrage tot de aici?Florin Cernat a declarat cu regret că îi vine să se retragă din fotbal când vede în ce situaţie disperată a ajuns clubul Oţelul, de unde s-a lansat în fotbalul mare. Căpitanul a declarat că îşi doreşte din toată inima să nu se ajungă la falimentul clubului de la malul Dunării, iar simbolul fotbalului moldovean să rămână în viaţă şi după acest sezon. Decarul a declarat că îi este greu să vadă o asemenea situaţie la Oţelul, mai ales când observă ce fel suferă şi suporterii pentru echipa roş-alb-albastră.

Florin Cernat: "Îmi vine să mă las. Îmi doresc foarte mult să nu se ajungă la faliment, să se găsească o posibilitate ca această echipă să rămână în viață. Este greu și pentru mine și pentru suporteri să vezi că nu mai este echipă de Liga 1 în Galați.”

În 22 de meciuri în acest sezon la Oţelul, Florin Cernat a reuşit 3 goluri, adică 20% din reuşitele totale ale oţelarilor şi 5 pase decisive adică încă 33%, ceea ce înseamnă că decarul a contribuit la peste jumătate din cele 15 goluri ale echipei!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdan64 » 10-05-2015 18:47

Chiar daca vom juca in Liga a 2 a ar fi bine ca actualii jucatori si antrenori sa nu paraseasca echipa si sa lupte pentru promovare! Cu conditia ca echipa sa fie sustinuta financiar! Deja pe Prosport a aparut stirea ca Tudorie va pleca gratis la Oi - asa zisa echipa Steaua, care pentru mine nu mai exista dar pentru presa centrala si televiziuni exista!
Poate vom castiga toate meciurile pana la final, ne vom clasa cat mai sus si cu actualele scandaluri din fotbalul romanesc sa ramanem in Liga I. Dumnezeu e mare si ne va ajuta!
+3

bogdan64

  •  
  •  

#2 flaviusikk » 11-05-2015 08:01

ACUM SPUNETI CA FLORIN MARIN ESTE ANTRENOR BUN?????????????CAND A VENIT SPUNEATI CA ESTE DINOZAUR SI CA ESTE ANTRENOR CE TE DUCE IN LIGA 2. ECHIPA ESTE IN LIGA 2 DE LA SFARSITUL TURULUI IAR FLOCEA NU ERA ANTRENOR !
+1

flaviusikk

Login sau crează cont pentru a comenta              |