STIRI Liga I “Nu meritam nimic din această partidă”

Florin MarinFlorin MarinOţelul a dezamăgit la Giurgiu şi nu şi-a putut depăşi statutul de “lanternă roşie”, pierzând cu 4-1 pe terenul Astrei. Iată ce au declarat cei doi antrenori la finalul partidei:  


Florin Marin: "Este o înfrângere rușinoasă. Am făcut cadou golurile primite pe un fond de pasivitate. A fost în special o lipsă de concentrare. Azi am făcut un joc slab și nu meritam nimic din această partidă. E greu și pentru mine și pentru jucători. Sper să reușesc să gestionez situația până la sfârșit. Dacă se va considera să se facă o echipă nouă, să o luăm de la început și dacă e de acord și conducerea, eu voi continua.”

Marius Şumudică (antrenor Astra Giurgiu): "Îmi scot palaria în fața jucătorilor. Parcă e altă echipă față de cea care era înainte să vin eu. 99% suntem calificați în Europa League. Am făcut un joc bun. Am fost capacitați. Suntem pe final de campionat. Mai există momente în care nu suntem concentrați. În a doua repriză, am tratat cu superficialitate anumite faze, era deja 4-1. Am primit un gol senzațional.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |