STIRI Liga I “Avem un proces deschis cu ANAF”

Vlad Rapisca (in stanga imaginii)Vlad Rapisca (in stanga imaginii)Într-un amplu interviu acordat celor de la Sport Total FM, administratorul special al Oţelului, Vlad Răpişcă a vorbit despre motivele pentru care clubul gălăţean a ajuns în insolvenţă, dar şi despre datoriile şi procesul cu ANAF, aici fiind cheia supravieţuirii echipei.
Vlad Răpişcă: “Datorită faptului că un club de fotbal este mult mai mediatizat decât orice altă companie, partea asta apare mult mai repede în presă. Domnul Emil Gradinescu a avut comentarii, la meciul cu Steaua, de genul că se știe cum s-au cheltuit banii. Văd că nu ne-am vindecat de scenarită. Din cauza crizei economice, au apărut probleme. Și cluburile din fotbalul românesc, din cauza unor aspecte legate de datorii apărute către ANAF, din cauza proastei înțelegeri a convențiilor civile care nu au fost tratate ca și contracte de muncă, au intrat în insolvență. Unele datorii sunt reale, altele nu. Noi, Oțelul Galați, avem un proces deschis cu ANAF, în ceea ce privește unele datorii pe care ANAF consideră că Oțelul le-a făcut între 2005-2008. Procesul verbal de închidere a unui control făcut în 2009 a fost închis în 2013! E de nemaiauzit un control care să dureze patru ani. Probabil acele lucruri nu au putut fi încheiate la timp. Acele datorii au atras alte datorii și s-a ajuns la o datorie de cinci milioane de euro. Nu știu dacă această datorie este într-adevăr în valoare de 5 milioane de euro, dar o mare parte din ea trebuie plătită.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 leutzu » 12-05-2015 17:58

tot 5 milioane a gasit si tng si au fost facuti disparuti de voi daca aceasta retrogradare este singura solutie sa scapam de voi atunci sa jucam in liga a 4 a cu galati pe piept OTELUL NU MOARE
+5

leutzu

  •  
  •  

#2 Aruon » 12-05-2015 20:00

Marius Stan a luat cat a luat,iar ce a mai ramas a luat TNG.Simplu nu?:)) :-)
−2

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |