STIRI Liga I “Habar nu aveţi ce sume a cheltuit Marius Stan în doar 11 luni”

Marius Stan & Vlad RapiscaMarius Stan & Vlad RapiscaAdministratorul special al Oţelului, Vlad Răpişcă, a negat vehement zvonurile apărute în presa centrală conform cărora echipa noastră ar urma să se desfiinţeze şi să se retragă din campionat pentru ca Steaua să-şi poată recupera punctele pierdute în meciul direct. De asemenea, oficialul echipei roş-alb-albastre a afirmat că cea mai mare parte din banii veniţi din Champions League a fost cheltuită de către vechea conducere de dinaintea erei TNG. Răpişcă a precizat că are acte care atestă acest lucru! Poate că ar fi timpul să vedem şi noi, suporterii, aceste documente, prin intermediul oricărui canal media, pentru că ne-am săturat de aruncarea vinei dintr-o parte în cealaltă...

Vlad Răpişcă: “Nu ne retragem dn campionat. E o prostie majoră! Nu ne compromitem! Oamenii care pornesc astfel de zvonuri nu au ce face. Noi am retrogradat, dar vom onora competiţia. Vom lăsa accesul liber la cele două meciuri rămase acasă. Vă daţi seama că nu sunt fericiţi suporterii. Şi apropo de zvonul acesta care circulă prin presă despre faptul că noi ne-am retrage, să ştiţi că eu am mai văzut poveşti de genul acesta. Toată lumea vorbeşte că Adamescu a furat banii, dar habar nu are ce sume a cheltuit Marius Stan în doar 11 luni. Aproape 15 milioane de euro! Şi eu am acte în acest sens. După ce Oţelul a luat titlul şi a evoluat în grupele Ligii Campionilor, în conturile clubului au intrat 19,5 milioane de euro. Noi, când am preluat echipa, în septembrie 2012, am remarcat că fuseseră deja cheltuiţi 14,5 milioane de euro din banii aceştia. A fost un control al ANAF-ului început în 2009 pentru nişte taxe neplătite pe salarii din 2005-2008, atenţie, un control care s-a terminat în 2013! Eu, sincer, nu am mai auzit ca ANAF-ul să facă o astfel de anchetă asupra unei perioade de trei ani, atât cât nu s-au plătit acele taxe, iar aceasta să dureze patru ani! Erau 5,5 milioane euro în cont şi 5 milioane de euro datorii. Sumele s-au dus pe diferite contracte, împreună cu administratorul judiciar încercăm să vedem ce se mai poate recupera. Unele termene s-au prescris.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 ravenezu » 14-05-2015 07:50

Sper sa se demonstreze exact cu acte cand au preluat tng echipa cati banii mai erau in cont exact daca este adevarat la ce spune tng marius stan sa se duca la puscarie cred si eu ca stan a furat banii
−3

ravenezu

 •  
 •  

#2 bogdanmihai » 14-05-2015 09:16

bun. Puteti sa faceti publice acele acte? Noi , suporterii, cred ca meritam sa stim aceste lucruri.
+4

bogdanmihai

 •  
 •  

#3 claudiuFCOG » 14-05-2015 10:31

Cei de la DNA ce fac?de ce nu este arestat ca dovezi cred ca sunt destule...
−3

claudiuFCOG

 •  
 •  

#4 Laguna GT » 14-05-2015 12:29

Daca Marius Stan a cheltuit sume importante, atunci sigur a facut-o avand chitante, facturi etc.. Deci, greu de bagat la puscarie, pentru ca s-a acoperit legal.
Insa, sa se faca publice acele cheltuieli pentru ca sa fie discreditat Marius Stan. Altfel, fara asemenea dovezi, mai bine gura mica. Pentru ca, la aruncat vina unul-altuia, toti se pricep.
+2

Laguna GT

 •  
 •  

#5 Leviathan » 14-05-2015 12:52

bv, iei apararea jegului de adamescu, Vlad Răpişcă shoot yourself mai bine, doar la dat din gura esti bun, daca era ceva aparea de mult in cazul lu' stan, cat despre adamescu se stie bine ca a facut o asigurare astronomica + toti banii din transferuri si ce mai era si-a tras el. Daca stan a luat ceva, nu putea lua mai mult decat bors&co. si nici fara stirea acelora si oricum nu de ordinul milioanelor. Cert este ca aparitia problemelor coincide cu venirea lu adamescu si nici voi nici jegurile care au ocupat posturile inainte de voi, o hartie nu au prezentat in apararea lor ! In acelasi timp stan a precizat problema cu banii in timp ce la TNG liniste totala referitoare la afirmatiile lui stan.
+3

Leviathan

 •  
 •  

#6 Tudor » 14-05-2015 13:02

Rapisca vorbeste despre Adamescu, ca de un ingeras. De parca nu Adamescu are probleme cu legea...
Poate are dreptate in legatura cu Stan, dar Adamescu ce a facut cu restul? A promis ca baga 2 mil pe sezon. Unde sunt? Ne luati de prosti?
+2

Tudor

 •  
 •  

#7 Damian » 14-05-2015 13:20

Citez pe Tudor:
Rapisca vorbeste despre Adamescu, ca de un ingeras. De parca nu Adamescu are probleme cu legea...
Poate are dreptate in legatura cu Stan, dar Adamescu ce a facut cu restul? A promis ca baga 2 mil pe sezon. Unde sunt? Ne luati de prosti?Bine punctat Tudor, chiar foarte bine spus. Observati ca de fiecare data cand afirma ceva oamenii lui adamescu (Rapisca la fel ca si precedentii) sunt doar vorbe, ne prezinta simple vorbe...nimic concret, nimic plauzibil. Si cica are un plan pentru acest club si in liga 2 (din punctul meu de vedere tot vorbe, ne vinde gogosi). Si de ce "stimabilul" om al lui adamescu nu ne prezinta noua suporterilor niste acte, niste dovezi care sa sustina ceea ce afirma? Pentru ca nu vrea...Mananca "gogosi" cu fiecare afirmatie pe care o face. Daca vroia sa convinga opinia publica si in special pe suporterii otelari iesea in fata cu niste dovezi, documente.

Si nu in ultimul rand intreb si eu unde sunt cele 2 milioane pe sezon cu care trebuia adamescu sa sponsorizeze clubul FC Otelul Galati?


Citez pe Laguna GT:
Daca Marius Stan a cheltuit sume importante, atunci sigur a facut-o avand chitante, facturi etc.. Deci, greu de bagat la puscarie, pentru ca s-a acoperit legal.
Insa, sa se faca publice acele cheltuieli pentru ca sa fie discreditat Marius Stan. Altfel, fara asemenea dovezi, mai bine gura mica. Pentru ca, la aruncat vina unul-altuia, toti se pricep.
Asa este Laguna GT tot ce "scuipa" astia acum sunt vorbe, fara dovezi, fara nicio acoperire. De ce tot comenteaza la fiecare iesire in public, dar de oferit nu ofera nicio dovada. Sunt simple vorbe. Rapisca ii ia apararea lui adamescu.
+2

Damian

 •  
 •  

#8 ravenezu » 14-05-2015 13:31

Nu ia nimeni apararea lui adamescu in primul rand noi suporterii vrem doar sa aflam unde au disparut banii ,si pentru mine vinovatul principal e stan cine la adus pe adamescu.....??eu cred ca ei doi stiu foarte bine unde sunt banii si in momentul de fata cred ca adamescu fiind la puscarie a spus oamenilor lui sa inceapa sa spuna ce sa intamplat defapt el fiind deja la parnaie stan in libertate incep sa se jetuiasca unul pe altul asa noi putem afla si adevarul si crecd ca adamescu ii tine sigur un loc caldut langa el ...la parnaie
−3

ravenezu

 •  
 •  

#9 bogdan64 » 14-05-2015 20:01

Eu cred ca degeaba ne mai stoarcem creierii in privinta banilor! Banii s-au dus, nu stiu unde! Intrebarea e ce facem de acum incolo? Cum putem ajuta echipa, astfel incat sa nu se desfiinteze. Vom juca un sezon in B, si apoi vom reveni in Liga I. Nu e o mare nenorocire. Important este sa existam.

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |