STIRI Liga I Jucătorii Oţelului sunt debusolaţi

Dan Popescu dand explicatii suporterilorDan Popescu dand explicatii suporterilorDupă ce au retrogradat în Liga a II-a şi matematic, jucătorii Oţelului spun că nu ştiu la ce să se aştepte, viitorul clubului fiind încă incert. Iulian Popa a declarat imediat după meciul cu Astra Giurgiu că nimeni nu le comunică nimic despre ce se va întâmpla cu echipa, iar acum a venit rândul jucătorilor Dan Popescu şi Răzvan Grădinaru să îşi pună aceleaşi întrebări. Recent, conducerea a declarat la unison că are un plan pregătit pentru Oţelul, iar toată suflarea oţelară aşteaptă mai multe amănunte şi răspunsuri cu privire la viitorul formaţiei fanion a oraşului Galaţi.


Dan Popescu: "Au fost multe milioane, din păcate au dispărut, nu ştiu din ce cauză. La noi este foarte grea situaţia. Noi nu ne mai aşteptăm la nimic din momentul acesta.”

Răzvan Grădinaru: "Ne temem pentru că şi noi ştim asta, că sunt şanse minime ca echipa să continue în liga a doua, pentru că nimeni nu este lângă echipă, echipa trăieşte din drepturile TV şi noi suferim la fel ca toată lumea din club.”

Iulian Popa: “Mai am un an de contract, dar nu știu dacă o să mai existe Oțelul, nu ne spune nimeni nimic. Stăm și vedem ce decizie va lua conducerea. Nu există bani, nu există nicio perspectivă, toate lipsesc cu desăvărșire, suntem echipa nimănui, ne zbatem în mediocritate.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |