STIRI Liga I “Clubul ăsta, de bine de rău, trebuia să rămână în Liga 1”

Vlad RapiscaVlad RapiscaAdministratorul special al Oţelului, Vlad Răpişcă, a vorbit despre situaţia clubului nostru care a retrogradat matematic din Liga I cu 3 etape înainte de finalul sezonului. Oficialul a recunoscut că el, alături de ceilalţi conducători, nu au reuşit să realizeze ce şi-au propus şi anume salvarea echipei. Răpişcă a declarat că printre factorii care ne-au adus aici se numără şi arbitrii, dar şi jucătorii care s-au trezit prea târziu.


Vlad Răpişcă: “De când am venit la club, preocuparea mea principală a fost restructurarea lui, de a plăti salariile jucătorilor și datoriile clubului. Din păcate, din punct de vedere fotbalistic nu am reușit să facem ce ne-am propus. Dar jucătorii au demonstrat, în ultimele etape, că nu merită să se afle pe acest loc. Doar neșansa a făcut să nu realizăm maximum de puncte în ultimele etape. Suntem clubul care a primit 13 cartonașe roșii în meciuri cu diverși adversari. Probabil 60% dintre aceste cartonașe roșii au fost meritate, celalalte au venit după greșeli de arbitraj. În meciul cu Iașiul, de acasă, am avut penalty neacordat, meritam să câștigăm. Au fost multe lucruri nefaste, dar trebuie să ne asumăm situația. Clubul ăsta, de bine de rău, trebuia să rămână și trebuie să revină în Liga 1.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Krebss1964 » 15-05-2015 13:55

Obiectivul pe care voi (TNG) il promiteati cu surle si trambite in momentul cand ati preluat echipa a fost sa mentineti Otelul cel putin la nivelul din acel sezon ( primele 5 locuri) cu eforturi de a tinde spre mai sus. Mai mult decat atat, ati fost in concubinaj cu Stan care tot declara ( inainte ca voi sa preluati echipa) ca " vor veni investitori SERIOSI", iar acum va acuzati unii pe ceilalti pentru ceea ce ati impartit in mare secret. In concluzie, si unii si altii v-ati batut joc de aceasta bucurie (poate una din putinele) a suporterului galatean. Si daca tot v-ati apucat sa distrugeti bucata cu bucata acest simbol al orasului, de ce nu daramati si stadionul si puneti de o shaormerie eventual? Voua sa nu va fie frica de autoritati, organe abilitate si altele, sa va fie frica de furia unora din tribuna ( si nu sunt putini) , care cand va vor vedea pe strada, draga Stan si dragi aghiotanti adamescieni, isi vor varsa pe voi toata durerea pe care au acumulat-o in ultimii ani. Sa va fie rusine!
+1

Krebss1964

Login sau crează cont pentru a comenta              |