STIRI Liga I Mişelăricu e suspendat

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuOţelul joacă duminică, cu începere de la ora 18.30, pe propriul teren, contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci în care antrenorul Florin Marin aşteaptă de la elevii săi o victorie care să ne scoată măcar de pe ultima poziţie a clasamentului. Iată însă pe ce jucători nu se va putea baza tehnicianul la acest meci, la care intrarea este liberă.


Constantin Mişelăricu nu va putea juca deoarece a încasat al patrulea său cartonaş galben din acest sezon la jocul cu Astra Giurgiu şi este automat suspendat o etapă.
Lista accidentaţilor îi cuprinde pe: Mihai Leca, Lucian Murgoci, Robert Moglan, Dragoş Plopeanu, Alexandru Zaharia sau Emil Jula.
Jugurtha Hamroun, Cosmin Stoian sau Dumitru Hotoboc sunt incerţi pentru acest joc şi vor lua loc pe banca de rezerve sau direct în tribună.
La capitolul reveniri îl avem pe George Miron, a cărui lipsă ne-a dat bătăi de cap pe linia de fund la meciul de la Giurgiu.
Probleme cu cartonaşele pot avea Iulian Popa, Dumitru Hotoboc, Jugurtha Hamroun, Lucian Murgoci, Stelian Cucu, Dan Popescu sau Emil Dică care vor fi suspendaţi la primul avertisment încasat.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Myhay20 » 15-05-2015 13:48

entru ca a fost acuzat direct de conducerea Otelului ca a cheltuit toti banii clubului, Marius Stan a iesit la atac si a prezentat actele ce dovedesc faptul ca Adamescu a transferat 5.5 milioane de euro din conturile noastre catre Astra Asigurari.

Vlad Rapisca, administratorul special al Otelului, a mai indulcit tonul, explicand motivele declaratiilor sale.

"Eu am vrut sa se termine odata cu prostia asta cu nu stiu cine a luat banii si a furat banii. Eu vreau sa spun ca actele pe care le am, extrase de cont si asa mai departe imi arata ca in perioada octormbrie 2011 – septembrie 2012 au fost cheltuiti 14,5 milioane de euro".

Pus sa explice acele asigurari, Rapisca spune ca nu sunt decat polite rascumparate, astfel ca banii s-ar fi intors in club.

"Nu eram implicat, stiu ca s-au facut asigurari, dar sunt polite care sunt rascumparate, banii s-au intors inapoi o mare parte dintre ei catre clubul Otelul Galati".

Din pacate pentru declaratiile lui Rapisca, Stan a prezentat acte, pe cand administratorul special al clubului ne-a spus doar vorbe. Chiar il provocam sa prezentam orice act crede necesar pentru a clarifica odata pentru totdeauna situatia clubului.


Rapisca, vorbesti prostii! Te incurci in declaratii, daca banii au revenit la club, arata dovezi, de ce clubul este in insolventa daca sunt acei bani? Cu 7,3 milioane trebuie sa fi iesit de mult din insolventa!
−1

Myhay20

 •  
 •  

#2 vitzamina » 15-05-2015 14:54

Prietene, cu ce documente a venit Stan ? Cu o politia de asigurare ? E un document oficial, legalizat, sau confirmat de cineva ?
Pe de alta parte ... Ne zice ca a lăsat 7 in conturi ... Sa admitem ca nu minte daca vrem ... Mai sunt 12 milioane , asa e ? Acte pentru ele ? Simpatizant sa fii ?

vitzamina

 •  
 •  

#3 vitzamina » 15-05-2015 15:02

Vad ca are copii dupa asigurări ... Ok !
Niste copii dupa contractele cu Codoban ? Copii dupa contractele cu Intercontinental ?
Copii dupa contractele cu Radu Călin ?
Copii dupa contractele de împrumut ale fiicei sale ?
Copii dupa documentele care zice el ca salvau echipa de ANAF ?
Din-astea nu am vazut deocamdata. Nu sponsorizează primăria, pot sa inteleg. Dar putea sa iasa public in 2013 si sa spuna de acele documente, eu zic ca era important. A preferat sa privească Oțelul cum se duce la vale. Era nevoie de o declaratie doar si punea presiune pe vreun rauvoitor. Sau ajuta.
Din ce zice, eu constat ca e mai vinovat decât credeam pana acum.
Vinovati sunt toti din gaşcă, asa ca nu arătati doar intr-o parte.

vitzamina

 •  
 •  

#4 romeo » 15-05-2015 15:34

prosport.ro/.../...
In caz ca vrem brandul Otelul!

romeo

 •  
 •  

#5 Bada » 15-05-2015 15:43

Oricum ar da-o si Rapisca si Stan, ambele tabere au de dat cu subsemnatul pentru niste "cheltuieli" imense. Cheltuieli reale au existat, cu siguranta, si au fost foarte mari. Numai premierea jucatorilor si staffului ne-a ajuns la 2 milioane. Dar ramane o singura rugaminte pentru amandoi: sa-mi arate domnul Rapisca ce club din Romania a mai facut asigurari pe care sa plateasca bugetul pe 2 sezoane, iar domnul Stan sa-mi arate clubul care din 5 milioane obtinute din transferuri, a platit aproape 4 milioane jumate impresarului. Restul sumelor par doar maruntisuri pe langa cele aproape 10 milioane scurse in 2 directii.

Bada

 •  
 •  

#6 Myhay20 » 15-05-2015 16:00

"Prietene" cred ca nu ai citit bine ceea ce am scris! Exceptand ultimul paragraf pe care l-am scris eu, totul este luat de aici digi24.ro/.../... ! Prin urmare daca mai citesti si acest articol: dunareabatrana.ro/.../..., ar trebui sa iti dai seama de doua lucruri si anume:

1. de ce acuza un om ca a facut nu stiu ce magarii cu banii, cand de fapt TNG-ul a bagat 7,3 mil. in asigurari ce au avut valabilitate un an de zile? Cu alte cuvinte au evaporat niste bani cu care Otelul putea supravietui multi ani si cu jucatorii foarte buni pe care i-a pierdut intre timp: Cooper, Marquinhos, Goicoechea, Tritz, Prestia, etc. Domnul Rapisca, dupa ce l-a acuzat pe Stan, acesta din urma a prezentat niste documente oficiale, moment in care Rapisca a batut in retragere si a spus ca stia de aceste polite de asigurare dar ca banii au revenit intre timp, o mare parte din ei!

Atunci te intreb eu, de ce mai este Otelul in insolventa?

2. Marius Stan zice ca printre documentele pe care cei de la TNG le-au luat cu camioanele la Bucuresti, s-ar fi aflat si niste acte cu care Otelul putea fi scutita de datoria de 5 mil. la ANAF si implicit Otelul nu trebuia bagat in insolventa! De ce au luat la Bucuresti 2 camioane de acte? Pentru a putea "evapora" 7,3 mil si pentru a sterge urma banilor prin aceste polite de asigurare si bagarea clubului in insolventa!

NU TIN PARTEA NIMANUI, AMBELE TABERE AU ACEEASI VINA!

Va fac un rezumat scurt:
-Prima parte, Otelul a castigat 19,3 mil E, s-au dat prime jucatorilor si stafului, restul si-au facut parte pana la 12 milioane, ce si cum, DNA-ul trebuie sa afle!
-Partea a doua, vine TNG, in prima saptamana face polite de asigurare de 5 mil, restul de 2,3 mil in urmatoarele luni, valabile un an de zile, apoi muta toate documentele oficiale la Bucuresti pentru a le sterge urma si in final baga clubul in insolventa! Ce si cum, DNA-ul trebuie sa afle asta!

Cu ce gresesc? Marius Stan si Adamescu sunt 100% vinovati si trebuie sa plateasca!

M-ai intrebat daca ce a prezentat este oficial, orice hartie care contine ambele semnaturi urmate de stampile oficiale, se numeste document oficial! Daca este sau nu, DNA-ul trebuie sa afle!

Myhay20

 •  
 •  

#7 DanielT » 15-05-2015 16:02

Ambele tabere au cheltuit aiurea niste bani care ne tineau in viata multi ani si contrele astea ar trebui sa inceteze. Cum se rezolva in lumea civilizata si ar fi o minune sa se intample si la noi? Se vor aseza la discutii autoritatile locale, reprezentantii actionarilor si reprezentantii suporterilor. Fara contre si discutii gen " tu ai furat banii". Suntem picati deja in Liga 2 si trebuie facut un proiect serios de la zero pt ca in scurt timp sa revenim unde am fost. Suporterii ar trebui sa fie o parte importanta in noul proiect. Cam asa se rezolva problemele in lumea civilizata.La noi de cativa ani aud doar de asigurarile de 5 milioane facute de TNG sau de cei 5 milioane dati de Stan lui Codoban. Sa fie sanatosi si sper ca i-au cheltuit cu folos pentru familiile lor. Eu vreau un singur lucru: OTELUL MEU SA NU DISPARA.
+1

DanielT

 •  
 •  

#8 vitzamina » 15-05-2015 16:19

Myhay20
Stan trebuia sa prezinte documente LA TIMP.
Rapisca nu a cheltuit 7 milioane si nici nu l-a dat afară pe Lienen sau pe jucători. Ceri justificarea a 7 milioane... Eu zic ca ar fi bine sa cerem justificare pentru 20 de milioane.
Si in ultimul rand, o copie nu e un act oficial... Oricine are timp si un calculator face ce vrea dintr-un contract. De aia se fac copii legalizate la notar.
Oricum, repet, pe mine nu ma intereseaza doar 7 milioane ci TOTUL !
Stan nu ne-a demonstrat NIMIC, decât inca o data ca a fost partas !

Auzi... Sa stii ca poti salva Otelul de ANAF si sa taci doi ani din gura... Extraordinar !!!
+1

vitzamina

 •  
 •  

#9 Dregan » 15-05-2015 16:24

Ne certam ca orbii, fara motiv, pe banii care i-au furat unii si altii, iar noi am ramas aproape fara echipa...
+2

Dregan

 •  
 •  

#10 vitzamina » 15-05-2015 16:40

Dregan, au furat unii si altii, asa e ...
Dar sa ma ierti... Zici ca iubesti clubul, se pune sechestru ANAF, si stiind ca se poate evita, tu taci ca o muie doi ani de zile. Pana cand o scoti pe gura ca un martir. Asta nu e furt, dar ce se cheamă?
Ma dezamageste mai mult ca orice. Stan zice ca e de-al nostru, inseamna ca asta e trădare si e mai grava ca orice...
+1

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |