STIRI Liga I Oţelul vrea să părăsească ultima poziţie

In tur otelarii s-au impus cu 1-0In tur otelarii s-au impus cu 1-0Deja retrogradată cu 3 etape înainte de final, Oţelul Galaţi mai poate lupta pentru un singur obiectiv onorabil, acela de a nu termina competiţia pe ultima poziţie a clasamentului. Astfel, echipa roş-alb-albastră are nevoie de victorie în meciul de mâine contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Oţelul poate ceda statutul de “lanternă roşie”, putând demonstra în sfârşit că nu este cea mai slabă formaţie din Liga I, în faţa unui adversar mai slab valoric şi măcinat de aceleaşi probleme financiare ca şi oţelarii. În plus, echipa noastră are un mare avantaj: suporterii nu au părăsit încă Oţelul şi pot purta formaţia fanion a oraşului către o nouă victorie. INTRAREA LA MECIUL DE MÂINE ESTE LIBERĂ! Să murim în picioare, cu suporterii pe alături.  
Partida Oţelul – Ceahlăul Piatra Neamţ se va disputa duminică, de la ora 18.30, pe stadionul din Ţiglina III.

Dan Popescu: "În primul rând să jucăm pentru noi, să facem o figură frumoasă în continuare în ultimele trei etape rămase. Ne-am trezit prea târziu.”

Răzvan Grădinaru: "Ne motivăm fiindcă asta este meseria noastră de fotbalist, trebuie să câştigăm fiecare meci, să intrăm în meci, să dăm ce e mai bun şi la final rezultatul se vede.”

Cristi Munteanu: "Mai sunt trei etape, noi vrem din astea trei etape să terminăm cât de cât cu fruntea sus, să murim în picioare cum se spune.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |