STIRI Liga I “Oţelul trebuie să promoveze”

Florin Cernat a fost din nou diamantul OteluluiFlorin Cernat a fost din nou diamantul OteluluiFlorin Cernat a marcat o triplă şi a dat şi o pasă de gol la 35 de ani, în meciul în care Oţelul a părăsit ultima poziţie a clasamentului, după ce a învins pe Ceahlăul Piatra Neamţ cu 4-1. Căpitanul a recunoscut că el şi colegii săi au făcut o primă repriză slabă, dar au recuperat în mitanul secund când au demonstrat că nu merită poziţia de “lanternă roşie”. Decarului gălăţean îi expiră contractul cu Oţelul în această vară, el având o clauză de prelungire doar în cazul în care formaţia de la Dunăre ar fi rămas în Liga I. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, “Diamantul” a declarat că va lua o decizie după vacanţă, dar nu a exclus varianta de a rămâne la Oţelul.


Cernat a fost tranşant, explicând că speră ca echipa roş-alb-albastră să aibă posibilitatea de a juca în Liga a II-a şi este de părere că oricine va juca pentru clubul gălăţean din toamnă are datoria să promoveze imediat înapoi. Căpitanul a mai afirmat că va mai juca fotbal atât cât îl vor mai ţine picioarele şi a precizat că va accepta cea mai bună ofertă pentru el şi pentru familia lui.

Florin Cernat: “Mă bucur că am reușit să câștigăm, prima repriză cred că a fost una dintre cele mai slabe făcute de noi până acum. Apoi, în repriza a doua am fost peste ei din toate punctele de vedere. Ne rămăsese să părăsim ultima poziție și am reușit. La Oțelul, întâi să sperăm că vom juca în liga a doua, să nu mai apară alte probleme, apoi vom vedea. Cine va juca, trebuie să promoveze echipa și sper ca asta să se întâmple cât mai curând. Aștept să termin acest campionat, voi avea o vacanță, iar apoi voi decide și voi alege oferta care va fi cea mai bună pentru mine și pentru familia mea. Cât pot să alerg, o să mai joc, când simt că nu mai pot, ridic mâna și mă retrag. Eu am zis că o să mai joc cât mă mai țin picioarele.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 18-05-2015 10:32

Daca pleaca de la noi sa se duca afara. N-as suporta sa-l vad jucand la oi si nici la potai...

Tudor

  •  
  •  

#2 Mylky » 18-05-2015 15:25

Citez pe Tudor:
Daca pleaca de la noi sa se duca afara. N-as suporta sa-l vad jucand la oi si nici la potai...Eu sper sa nu plece nicaieri, sa ramana la Otelul Galati si sa incercam sa ne "construim" revenirea in liga 1 acest lot mult mai unit, mai determinat si mai concentrat.

Mylky

  •  
  •  

#3 Crassy » 18-05-2015 16:11

Nu mi s-ar parea o rusine pt el sa ramana sa joace la noi si in liga a 2-a!!! Mai sunt exemple, primul care-mi vine acum in minte este chiar Daniel Pancu sezonul trecut (plus Daniel Niculae, daca nu ma insel; asta ca sa nu dau exemple din afara: majoritatea jucatorilor lui Juventus in sezonul in care au fost retrogradati!!!)

Dar problema e alta: o sa aibe cu cine si pt ce sa joace sau o sa-si bata "conducatorii" joc de el si de munca lui, prin ligile inferioare!?

Personal mi-as dori enorm sa vad cam aceeasi echipa (+/- cativa jucatori) condusi de Florin Cernat catre promovare, dar cred ca nu o sa se intample (daca mai poate juca, o va face la o echipa de liga 1)

Crassy

Login sau crează cont pentru a comenta              |