STIRI Liga I Cristi Munteanu, despre întâlnirea cu Ionel Borș

Cristi Munteanu - Ionel BorsCristi Munteanu - Ionel BorsDupă cum Dunărea Bătrână a anunțat în exclusivitate aici, team-managerul FC Oțelul Galaţi a avut o întâlnire cu Ionel Borș, fostul acţionar al clubului. La emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră, Cristi Munteanu, a comentat întâlnirea cu country-managerul de la ArcelorMittal Galaţi:

”A fost o întâlnire normală, la o cafea, între doi oameni civilizați. Am discutat despre fotbal și nimic mai mult, pentru că nu au fost discuții interesante. Orice om potent din Galați ar putea fi de ajutor pentru Oțelul. Până la urmă este vorba despre imaginea orașului și ar fi păcat ca un oraș care acum 4 ani sărbătorea titlul de campioană să nu mai aibă echipă nici în B!”  

Cristian Munteanu, actualul team-manager al roş-alb-albaştrilor, şi Ionel Borş, fostul acţionar al clubului au fost zăriţi la o discuţie la Viva, în Galaţi, înainte de meciul pe care Oţelul avea să-l câştige în deplasare pe terenul celor de la FCSB.
Conform unor mărturii ale celor prezenţi, s-a luat în discuţie varianta de salvare de la faliment a Oţelului, un eventual plan B prin care gruparea roş-alb-albastră să reziste şi la finalul actualului sezon.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 19-05-2015 10:27

Primaria nu poate sponsoriza echipa deoarece are sediul la Bucuresti, dar centrul de copii si jucaniori nu-l poate ajuta?

Steel Dany

  •  
  •  

#2 vitzamina » 19-05-2015 11:06

Primaria poate ajuta Otelul, doar ca nu se vrea. Sponsorizare directa intelegem cu totii ca nu se poate, dar ce ziceti de spatiu publicitar închiriat pe stadion ?
Pe panourile din spatele T2, nu de mult a existat o reclama a primăriei.
Hai sa exemplificam prin sponsorizarea galei Ciocan. Ciocan reprezinta un club din Germania, corect ? Si a luptat cu un ucrainian daca imi aduc aminte eu. Atunci s-a putut face reclama in cadrul galei. Azi nu s-ar putea face reclama intr-o competitie televizată ?
Stan e un mare mincinos, si interesul sau nu e de a ajuta Otelul. Cai s-ar fi gasit, eu am dat doar un exemplu.

vitzamina

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 19-05-2015 12:20

O singura intrebare i-a pus la intalnire: Cat bors ai baut din milioanele de euro luate de la Otelul?

Alexandru C.

  •  
  •  

#4 Alexandru C. » 19-05-2015 12:25

STAN, esti o mizerie pentru acest oras! vezi sa mai inchizi din conturile pe care le ai in Insulele Cayman ca vin mascatii sa iti bata la usa. ALO, DNA? TREZIREAAA!!!

Alexandru C.

  •  
  •  

#5 Aruon » 19-05-2015 16:31

NU prea vad eu pe TNG sa bage 800 000 de euro in echipa .Desi au o datorie morala sa faca asta.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |