STIRI Liga I “Echipa a jucat foarte bine în repriza secundă”

Florin Marin, imbratisandu-l pe HamrounFlorin Marin, imbratisandu-l pe HamrounOţelul a spulberat Ceahlăul Piatra Neamţ în duelul retrogradatelor şi le-a pasat acestora statutul de “lanternă roşie” a campionatului. Antrenorul Florin Marin era bucuros că a evitat ultima poziţie din clasament şi şi-a felicitat elevii pentru jocul din repriza secundă, cu un plus pentru căpitanul Florin Cernat, despre care a declarat că a demonstrat încă o dată ce calităţi incredibile deţine.

Florin Marin: „Este o victorie importantă pentru noi. Am reuşit să evităm ultima poziţie din clasament. Echipa noastră a jucat foarte bine în repriza secundă. Florin Cernat a demonstrat încă o dată că este un jucător de mare calitate."

Vanja Radinovic (antrenor Ceahlăul Piatra Neamţ): „Este un rezultat total nesatisfăcător pentru noi. Nu cred că scorul reflectă în totalitate realitatea din teren. Am primit 3 goluri în ultimele 15 minute. Acesta este însă fotbalul. Cred că jucătorii mei au fost obosiţi pe final când nu au mai putut face faţă atacurilor adversarilor. Voi decide săptămâna viitoare dacă voi rămâne la Ceahlăul.”

Astăzi, 19 mai, antrenorul Oțelului, Florin Marin, împlinește vârsta de 62 de ani, prilej cu care îi urăm La mulți ani!

Login sau crează cont pentru a comenta              |