STIRI Liga I “Dacă obțineam mai devreme prima victorie...”

George MironGeorge MironFundașul central al Oțelului, Andrei George Miron, a declarat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că dacă ar fi obținut mai devreme prima victorie echipa ar fi avut şanse mai mari de salvare:


”Cred că în meciul de la Mediaș ne-am jucat ultima șansă. Și cei de la Mediaș au jucat pentru trei puncte, ambele echipe au vrut să câștige meciul. Cred că în acest retur ne-a lipsit victoria care să ne descătușeze. Dacă obțineam mai devreme prima victorie aveam rezultate mult mai bune. De la începutul returului știam câte puncte avem de recuperat, am avut determinare, dar nu am obținut prima victorie și s-a ajuns unde s-a ajuns.”

Oțelul a obținut prima victorie în retur abia în etapa a 10-a din partea a doua a sezonului, 2-1 pe Arena Națională, cu liderul de atunci al Ligii I, FCSB. Este evident că formaţia noastră s-a trezit târziu în tentativa ei de a se salva de la retrogradare, obţinând 11 puncte în ultimele 6 etape, după ce scosese doar 15 în primele 26 de runde!

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 romeo » 20-05-2015 14:21

daca si cu parca ..asta a fost ! Capul sus si de la capat .
1 an in liga 2 nu este un capat de tara

romeo

  •  
  •  

#2 radu_alex13 » 20-05-2015 16:33

Parca zici ca au jucat la loto, baietii. Asta ne-a fost valoarea....din pacate anul aceasta nu a mai existat nici o minune. Singura minune e sa nu ne desfiintam!

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |