STIRI Liga I “Acest club nu trebuie să dispară și nu va dispărea”

Vlad RapiscaVlad RapiscaAdministratorul special al Oţelului a declarat recent, într-un interviu, că echipa roş-alb-albastră nu trebuie să dispară şi cu siguranţă acest lucru nu se va întâmpla. Vlad Răpişcă a afirmat acest lucru şi pe baza numărului mare de suporteri pe care l-a avut Oţelul în tribune deşi s-a aflat pe ultimul loc mai tot returul. Oficialul formaţiei de la malul Dunării a explicat şi problemele care derivă din insolvenţa clubului, în special pe partea economico-financiară.


Vlad Răpişcă: “Acest club nu trebuie să dispară și, cu siguranță, nu va dispărea. Chiar dacă am fost pe ultimul loc, avem o medie extrem de mare a suporterilor. Le mulțumesc și-i invit să rămână alături de noi. Eu nu cred că românii ar pune preț pe un bilet la meci, dacă situația economică a țării le-ar permite acest lucru. Câteodată, prețul biletului poate să asigure masa zilnică a unei familii. Noi am acordat gratuități pentru sindicatele din Galați. Am acordat un număr important de abonamente și, cu toate astea, oamenii nu au venit la meci. De când am venit la Galați, doar două companii au venit în sprijinul nostru. În momentul în care o societate intră în insolvență, ea este supravegheată în permanență. În momentul în care noul administrator judiciar ne-a făcut un audit, a văzut că lucrurile sunt în regulă. Noi prezentăm rapoarte lunare. Nouă nu ne-a fost ridicat dreptul de administrare, sunt doar sub supravegherea și îndrumarea administratorului judiciar. Din păcate, clubul acumulează în continuare datorii la stat...”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Denis » 21-05-2015 03:24

Avem nevoie de profesionalism din partea conducerii, iar apoi vor urma si cei din stafful tehnic iar mai apoi si jucatorii.

Denis

  •  
  •  

#2 Devilutzu » 21-05-2015 12:41

Oare Branko din cauza problemelor de la club nu vine cu noi in B?

Devilutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |