STIRI Liga I “Cernat ne-a readus plăcerea să ne uităm la meciuri”

Florin CernatFlorin CernatLa Lider Sportiv, de la Pro FM, Lider FM, Cristi Munteanu, team-managerul Oțelului, l-a lăudat pe Florin Cernat pentru caracterul de care a dat dovadă când s-a întors la Galaţi, dar şi pentru jocul încântător pe care l-a practicat:


“Florin Cernat a dat dovadă de mare caracter când a revenit la Galați. A avut și alte oferte, apoi în iarnă a avut oferte din Turcia și din țară. El a ales să rămână la Galați, pe bani foarte puțini, pentru oraș, pentru Oțelul, pentru suporteri. Noi trebuie să-i mulțumim că ne-a readus plăcerea să ne uităm la meciuri când joacă el.”

Altfel, în etapa a 32-a din Liga I, Florin Cernat a marcat 3 din cele 4 goluri ale Oțelului din victoria 4-1 contra Ceahlăului Piatra Neamț. Deşi nu e atacant, căpitanul echipei noastre a reuşit să ajungă pe primul loc în clasamentul golgheterilor Oţelului. Florin Cernat a ajuns la cota 6, depăşindu-l pe Cristian Cristea, care avea 4 goluri. Cernat nu numai că este golgheterul echipei cu 6 goluri, dar a contribuit prin pase decisive la alte 7 reuşite ale formaţiei noastre. Asta înseamnă că 13 din cele 20 de goluri ale Oţelului au pornit din gheata numărului 10 de legendă! Dacă ţinem cont că formaţia roş-alb-albastră marcase deja 4 goluri până la revenirea în campionatul românesc a lui Cernat, care s-a petrecut abia în etapa a 9-a, realizăm că doar 3 goluri au fost înscrise de Oţelul fără ca şi căpitanul să participe activ la fază! Astfel, în 24 de meciuri jucate în acest sezon la Oţelul, “Diamantul” a ajutat la marcarea a 65% din toate golurile Oţelului!
Ultimele evoluţii ale lui Florin Cernat nu i-au încântat doar pe suporterii Oţelului, ci şi pe oamenii implicaţi în Liga I. Deşi a ajuns la 35 de ani, căpitanul echipei roş-alb-albastre dă totul pe teren, face spectacol, marchează goluri, pasează decisiv şi impresionează adversarii. Poate că a venit timpul ca selecţionerul naţionalei să îl privească mult mai atent pe decarul Oţelului ca o soluţie pentru reprezentativa României.

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |