STIRI Liga I "Cernat îşi doreşte să plece în străinătate"

Ovidiu BurcaOvidiu BurcaContractul lui Florin Cernat cu echipa gălăţeană expiră în această vară şi, din păcate, clauza de prelungire automată cu încă un an nu se aplică, deoarece Oţelul a retrogradat în Liga a II-a, după 24 de ani de prezenţe continue în primul eşalon. Căpitanul echipei noastre a evoluat încântător în ultima vreme şi este dorit de mai multe formaţii din Liga I, dar se pare că “Diamantul” se gândeşte să-şi încheie cariera în afara ţării, departe de fotbalul românesc. Bineînţeles, toată suflarea oţelară ar da orice pentru ca legenda roş-alb-albastră să rămână la Oţelul, chiar şi în eşalonul secund, dar trebuie să fim conştienţi că nu trebuie să-i cerem imposibilul şi să-l lăsăm pe Cernat să decidă ce e mai bine pentru el şi familia lui. Poate dacă cei din conducere ar pune la punct un plan de bătaie excepţional şi ar veni cu sponsori şi garanţii pentru sezonul care vine, atunci şi Florin s-ar mai gândi dacă să plece sau nu.

Ovidiu Burcă: "Ştiu că îşi doreşte foarte mult să plece în străinătate. Noi l-am ajutat doar, să-şi demonstreze încă o dată talentul imens pe care îl are.”

Florin Cernat: „Este mare păcat că se termină campionatul, pentru că noi ne-am intrat în formă abia la jumătatea returului. Asta este însă viaţa şi trebuie să mergem înainte. Mai am două meciuri cu Oţelul, după care voi pleca într-o vacanţă cu familia. După ce mă întorc din vacanţă mă decid încotro mă voi îndrepta. Am oferte, dar vreau să mă gândesc bine, pentru că am ajuns la o vârsta la care nu hotărăsc numai pentru mine ci şi pentru familia mea."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 21-05-2015 14:53

Cernat si-a facut datoria fata de Otelul..daca ar ramane in liga 2 ne-ar ajuta foarte mult dar trebuie sa ne gandim si la el,este spre sfarsit de cariera si e normal sa vrea unde-i mai bine pentru el inca 1,2 ani cat mai poate sa joace.
Insa ACUM e momentul ca juniorii clubului sa demonstreze ca stiu fotbal!Sa-i vedem!Sa vedem daca Otelul produce jucatori buni,o sa vedem asta in liga 2.

Aruon

  •  
  •  

#2 romeo » 21-05-2015 16:12

prosport.ro/.../...
interesant ...dar cine sa faca asta ? groparii fotbalului romanesc ?

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |