STIRI Liga I “Minutul 24 a fost cel mai emoţionant moment din viaţa mea”

Alexandru TudorieAlexandru TudorieAlexandru Tudorie, cel care a marcat golul victoriei cu Universitatea Cluj-Napoca, a declarat că momentul minutului 24, creat de suporterii Oţelului, a fost poate cel mai emoţionant din viaţa sa. Cu această ocazie tânărul atacant a dedicat victoria chiar fanilor afirmând că aceştia au fost extraordinari. Chiar dacă nu ştie ce se va întâmpla din vară la Oţelul, mai ales că foarte mulţi jucători vor pleca, Tudorie a declarat că speră ca echipa să promoveze din primul an înapoi în Liga I. La final, “Tudy” a vorbit şi despre meciul de la Tg. Mureş sau destinaţia lui Florin Cernat.Cu acest gol, Tudorie a ajuns la cota 3 în acest sezon. El a mai marcat un gol valabil în partida de ieri, dar acesta a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid de către brigada de arbitri.

Cu acest gol, Tudorie a ajuns la cota 3 în acest sezon. El a mai marcat un gol valabil în partida de ieri, dar acesta a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid de către brigada de arbitri.

Alexandru Tudorie: "Dedicăm această victorie publicului, care a fost extraordinar. În minutul 24, când s-a aplaudat un minut, a fost poate cel mai emoţionant moment din viaţa mea. E păcat că o echipă ca Oţelul a retrogradat în Liga a 2-a. Am început dezastruos, ne-am trezit târziu și de aceea am ajuns aici. Am vrut să demonstrăm că nu suntem o echipă de liga a doua. Am terminat cu fruntea sus. Vine perioada de transferuri şi toţi jucătorii aşteaptă oferte. Voi vedea dacă voi rămâne. Depinde de ce ofertă o să am. Când va fi ceva concret, vom vorbi. La Tg. Mureş vom juca la fel. La anul trebuie sa promovăm! Lui Florin Cernat îi doresc să ajungă la o echipă cât mai mare, pentru că e un jucător extraordinar. Nu știe nici el unde va juca.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |