STIRI Liga I “Ideea suporterilor de a aplauda în minutul 24 a fost o iniţiativă foarte bună”

Florin MarinFlorin MarinOţelul a învins Universitatea Cluj-Napoca şi i-a făcut bagajele acestei echipe pentru Liga a II-a, acolo unde se va duce şi echipa noastră din vară. Iată ce au declarat cei doi tehnicieni după partidă.  

Florin Marin: „Normal că sunt bucuros, am încheiat jocurile de pe teren propriu cu o victorie împotriva unei echipe puternice care şi-a creat multe situaţii de a înscrie. Am avut șansă, dar important este rezultatul, îmi felicit jucătorii că au fost pragmatici și au jucat la rezutat. Ideea suporterilor de a aplauda în minutul 24 a fost o iniţiativă foarte bună, o idee bună. Oțelul a evoluat 24 de ani în Liga I, au retrogradat și alte echipe, au luat-o de la început si la fel trebuie să facem și noi. Am avut evoluții bune în ultimele etape, a fost destul de târziu, dar jucătorii au dat dovadă de caracter. Nu e uşor să-i motivezi când eşti deja retrogradat.”

Adrian Falub (antrenor U Cluj): "Noi speram, pentru că matematica nu ne dădea în liga a doua. Eu zic că am făcut un meci bun, dar când ratezi atâtea ocazii şi iei două goluri stupide, atunci nu meriţi să rămâi în prima ligă. Noi mai speram să ne salvăm, înaintea acestui meci. Trecem printr-o situaţie foarte grea, să vedem ce se va întâmpla până la finala cu Steaua. Nu ştiu dacă toata lumea vrea să joace, având în vedere situaţia de la noi. Dar ne-a mai ramas un trofeu.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 24-05-2015 23:21

adrian falus , praf ca jucator , ai continuat si ca antrenor . daca golul lui Hamroun , care a fost o bijuterie ( la tv l-am vazut de mai multe ori decat o data pe stadion ) s-a vazut clar ca a vrut sa lobeze portarul , daca ala a fost gol stupid apuca-te de ... ce ti-a dat natura si lasa antrenoratul , de exemplu in favoarea lui Sumudica care o are cum o are , dar pe unde s-a dus a facut treaba

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |