STIRI Liga I “Din respect pentru Oțelul Galați, mă interesează doar acest club până la finalul sezonului"

Florin CernatFlorin CernatOţelul a retrogradat în Liga a II-a, dar jucătorii formaţiei noastre sunt la mare căutare zilele acestea. Bineînţeles, căpitanul Florin Cernat este cel mai vânat fotbalist, având oferte din ţară, dar şi din străinătate. Din păcate, contractul decarului gălăţean cu Oţelul expiră în această vară, clauza de prelungire de un an neputând fi pusă în aplicare din cauza retrogradării formaţiei noastre.

Chestionat pe acest subiect, Cernat a declarat că are oferte şi că prioritatea sa ar fi să prindă un transfer în străinătate, acolo unde a evoluat în majoritatea carierei sale. El a declarat că va alege şi în funcţie de nevoile familiei sale. Cu toate acestea, Cernat i-a rugat pe ziarişti să nu-l mai întrebe de un transfer până ce nu se termină campionatul, din respect pentru Oţelul Galaţi.  

Florin Cernat: “Am oferte și din străinătate, din câteva țări, pe care le iau în calcul, mai ales că am transmis și oamenilor cu care am discutat din țară că un transfer afară este prioritar. Trebuie să mă gândesc la tot ceea ce este mai bine pentru mine și pentru familia mea. Am discutat și cu oficialii de la Dinamo, și cu cei de la Steaua, dar aș spune că a fost o convorbire amicală. Atât! Prioritatea este străinătatea, repet, cu cei de la Dinamo și de la Steaua n-am trecut la detalii, nu pot spune ce prefer, fiindcă nu am răspunsul la această chestiune. Oricum, le-am transmis celor două cluburi din România că voi oferi o replică fermă și clară la finalul sezonului. Până atunci, voi vedea ce se rezolva cu cluburile din străinătate care mă doresc. Trebuie să iau o decizie importantă, fiindcă acolo unde voi merge din vară îmi voi lua și familia cu mine. Voi juca atât cât mă vor ține picioarele. Eu sunt serios, mă antrenez și muncesc cu pasiune, așa că nu mă gândesc deja la ceea ce aș putea să fac după ce-mi pun ghetele în cui. Din respect pentru Oțelul Galați, fiindcă vreau să mă concentrez la ultimele meciuri, chiar dacă soarta este pecetluită privind retrogradarea, mă interesează doar acest club până la finele sezonului."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Damian » 25-05-2015 10:30

RESPECT Florin Cernat!

Sper sa pleci de la Galati neinvins, obtinand un rezultat mare si din ultima etapa. 8)
+1

Damian

  •  
  •  

#2 Tudor » 25-05-2015 11:26

Multumim pentru tot cei ai facut pentru Otelul si succes in continuare1
+1

Tudor

  •  
  •  

#3 Lost » 25-05-2015 12:37

Sper sa il accepte invitatia la nationala daca aceasta ii vine, Sanmartean o repriza si Cernat o repriza ar fi o nebunie :D
+2

Lost

  •  
  •  

#4 vitzamina » 25-05-2015 17:07

Se vede de departe ca reprezinta o generatie diferita a fotbalului. Ma bucur ca e de-al nostru, fiindca ma uitam cu jind la rapidistii care au venit sa salveze rapidul.
Multumesc ca ti-ai onorat promisiunea si iti doresc sa ai parte de tot ce e mai frumos.
Nu am gresit cand te-am inclus in grupul legendelor clubului !
+1

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |