STIRI Liga I "O să facem tot posibilul să revenim după doar un an în prima ligă”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuTeam-managerul echipei noastre, Cristi Munteanu, a precizat că echipa de conducere a Oţelului va face tot ce îi stă în putinţă pentru a promova peste un an an înapoi în Liga I. Oficialul roş-alb-albastru a ţinut totuşi să explice că pentru ca acest lucru să se întâmpe cât mai curând e nevoie de linişte din punct de vedere financiar.

Cristi Munteanu: "O să facem tot posibilul să revenim după doar un an în prima ligă, trebuie să începem o muncă serioasă, iar peste un an să ne bucurăm de promovare. Evident că avem nevoie de oameni care să vină alături de noi, să ne susţină financiar.”

Vlad Răpişcă: “Continuăsută la sută în Liga a II-a, cu obiectivul clar de a promova imediat.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 26-05-2015 14:12

am inteles ca primele doua promoveaza direct, iar a treia joaca baraj cu locul 12 din liga1. Mai e si Rapid, care are buget cam dublu. Vedeti cum reusiti sa atrageti fonduri la echipa, pentru ca va fi greu de promovat! Si insistati, ca sunt destui care au bani in tara asta (vezi Radu Calin , care a mai finantat Otelul si a vazut ca se pot scoate bani din fotbal).

bogdanmihai

  •  
  •  

#2 vitzamina » 26-05-2015 16:17

Se aud zvonuri că Rapid vrea o combinație cu Voluntariul. S-ar putea ca bugetul de 2 milioane să le asigure promovarea înaintea începerii campionatului. Să zicem că ar fi bine că am scăpa de ei.
Radu Călin nu e o persoană potentă financiar, drept dovadă că nici măcar în liga a 3-a nu a putut ține o echipă în care jucau mulți jucători împrumutați.
+3

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |