STIRI Liga I Hamroun şi Milea sunt suspendaţi

Ciprian MileaCiprian MileaOţelul joacă joi, cu începere de la ora 20.00, în deplasare, contra celor de la ASA Tg. Mureş, în ultimul meci din Liga I pentru echipa noastră pentru cel puţin un an. Ambele formaţii au foarte mari probleme de lot.

Jugurtha Hamroun şi Ciprian Milea nu vor putea juca deoarece au încasat al patrulea lor cartonaş galben din acest sezon la jocul cu Universitatea Cluj-Napoca şi sunt automat suspendaţi o etapă.
Lista accidentaţilor îi cuprinde pe: Mihai Leca, Lucian Murgoci, Robert Moglan, Dragoş Plopeanu, Alexandru Zaharia sau Emil Jula.
În plus, nu se ştie soarta unor jucători precum Constantin Mişelăricu, Sanaa Altama, Cristian Cristea sau Jeanvion Yulu-Matondo, care nu au mai apărut nici ca rezerve în ultima vreme şi despre care se zvoneşte că ar fi părăsit deja echipa gălăţeană. De altfel, la precedentul joc de campionat, antrenorul Florin Marin a fost nevoit să aducă pe bancă juniori precum Codreanu sau Sefer, pentru a completa lotul!
Vestea bună este că Stelian Cucu şi Iulian Popa ar putea reveni printre titulari, după ce şi-au ispăşit etapa de suspendare la jocul cu Universitatea Cluj.
De partea cealaltă, gazdele de la Tg. Mureş, care se luptă pentru titlu în acest meci, au şi ele mari probleme de lot, din cauza cartonaşelor încasate etapa trecută cu Astra Giurgiu.

Login sau crează cont pentru a comenta              |