STIRI Liga I ASA Tg. Mureş se teme de Oţelul

In tur a fost 2-0 pentru mureseni la GalatiIn tur a fost 2-0 pentru mureseni la GalatiTitlul în Liga I se decide în ultima etapă, iar Oţelul va fi parte integrantă a duelului de la distanţă dintre ASA Tg. Mureş şi FCSB. Formaţia noastră are meci de jucat pe terenul primei echipe menţionate. Chiar dacă ne-au învins lejer în tur, iar căpitanul Florin Cernat a declarat recent că ASA a fost cea mai puternică trupă pe care a întâlnit-o în acest campionat, ardelenii se tem de roş-alb-albaştri! Oţelul a retrogradat, dar echipa noastră s-a dovedit capabilă de surprize colosale, învingând liderul Steaua chiar la el acasă şi relansând astfel campionatul deşi formaţia noastră era ultima în clasament.

Claudiu Maior (membru al Consiliului Director ASA Tg. Mureş): ”99,9% sunt sigur că CSMS Iași va încurca Steaua. Eu am mai multe emoții la meciul nostru, cu Oțelul, decât la cel de la Iași. După cum am jucat cu Astra, dacă vom juca la fel, nu văd s-o scoatem la capăt. Dacă băieții vor câștiga cu Galați, noi le-am zis deja, sunt eroii noștri. Ei ne-au adus până aici, de la 13 puncte distanță de Steaua i-am ajuns din urmă. Cum să fiu supărat pe ei. Să batem Oțelul și va fi bine.”

Narcis Răducan (preşedinte executiv): “Nu s-a terminat, dar s-au diminuat foarte mult șansele. Trebuie să știm să și pierdem. Am bătut pe Steaua de două ori, dar nu e de ajuns. Noi trebuie să ne facem treabă noastră, avem cu Oțelul, dar vom sta cu un ochi pe ce face Steaua. Noi trebuie să ne câștigăm meciul din ultima etapă cu Oţelul. Dacă Iașiul va încurcă Steaua, va fi bine, dacă nu, noi ne recunoaștem învinși și nu va fi nicio problemă.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 26-05-2015 11:23

Sper ca wcsb sa se incurce la Iasi,si noi sa nu o incurcam pe ASA,oricum nu avem pt ce lupta
+1

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 bogdanmihai » 26-05-2015 14:14

Citez pe claudiuFCOG:
Sper ca wcsb sa se incurce la Iasi,si noi sa nu o incurcam pe ASA,oricum nu avem pt ce lupta

adevaru-i ca imi doresc atat de mult ca rumegoatoarele sa piarda titlul mai mult decat orice in momentul asta al campionatului.

bogdanmihai

  •  
  •  

#3 geo007ro » 26-05-2015 15:26

Eu vreau sa ii batem pe ASA si de fcbs ma doare in cot. Sa ii incurcam pe toti daca tot ne ducem in b.

geo007ro

  •  
  •  

#4 ADYtza74 » 26-05-2015 15:34

Care ne-o stimula mai bine cu aia tinem. Sa ne facem buget de Liga 2 si sa continuam. Oricum nici steluca lu' Jiji nici Muresu' lui Narcis (alt simpatic pentru noi ) sunt varza si nu merita titlul.

ADYtza74

  •  
  •  

#5 radu_alex13 » 27-05-2015 16:27

Citez pe ADYtza74:
Care ne-o stimula mai bine cu aia tinem. Sa ne facem buget de Liga 2 si sa continuam. Oricum nici steluca lu' Jiji nici Muresu' lui Narcis (alt simpatic pentru noi ) sunt varza si nu merita titlul.

Da' cine merita titlul? In afara de FCSB, ASA si poate un pic Astra si Petrolul noi nu avem fotbal in Romania. Si cu Raducan ce ai ? Daca imi aduc aminte, anul rtecut sub conducerea sa am reusit sa ne salvam de matineu. Eu as vrea ca ASA sa castige titlul, si sper ca noi sa nu incurcam echipa asta!

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |