STIRI Liga I "Oţelarii" vor da totul la Tg. Mureş

Florin MarinFlorin MarinOţelul joacă joi la Tg. Mureş şi chiar dacă formaţia noastră este retrogradată, toată lumea e montată să obţină un rezultat pozitiv în ultima partidă din Liga I. Conducerea, staff-ul tehnic şi jucătorii au declarat la unison că vor juca cu ASA, la fel cum au făcut-o şi cu Steaua, când au relansat campionatul.


Florin Marin: „Noi ne vom juca şansa la Tg. Mureş. Nu avem nimic de pierdut. Văd că toată lumea ne vede drept victime sigure, dar vor avea o surpriză. Nu ne vom da la o parte din faţa mureşenilor."

Cristi Munteanu: „La Tg. Mureş vom juca aşa cum am făcut-o cu Steaua şi cum am făcut-o în toate partidele. Le-am spus şi jucătorilor în vestiar că trebuie să ne batem până la capăt. Vrem să murim în picioare. Trebuie să demonstrăm că Oţelul nu merita să retrogradeze pentru că avea valoare."

Jugurtha Hamroun: „Vom da tot ce vom avea mai bun la Tg. Mureş pentru a câştiga. Va fi un meci dificil pentru că adversarii se bat pentru titlu. Noi am învins Steaua şi corect este să luptăm la fel şi cu ASA. Va fi foarte greu pentru mureşeni să ne învingă."

Alexandru Tudorie: „Noi mergem să jucăm la Tg. Mureş şi vrem să decidem campioana. Dacă ASA merită să fie campioană trebuie să ne învingă pe noi."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 26-05-2015 17:31

Daca ia Steaua titlu am batut degeaba la Bucuresti ...de ce sa nu ajutam ASA-ul sa ia titlul?Urasc oile mai mult decat orice echipa.
−3

Aruon

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 26-05-2015 17:52

Si eu urasc WCSB la fel de mult ca tine, dar cred ca Iasiul nu le vor crea probleme. Pun pariu pe 100 de Lei ca meciul de la Iasi va fi arbitrat de Tudor!
+1

bogdan64

  •  
  •  

#3 Steel Dany » 26-05-2015 18:07

Petrolul a ramas fara jucatori si e aproape de faliment, deci o prima echipa care s-ar retrage ,,lucru garantat de Munteanu,,.
Problema noastra e ca mai sunt 4 echipe deasupra noastra.. ar fi bun sa batem la Tg Mures si sa piarda U Cluj, am mai urca 1 loc, ar creste si sansele, cine stie, poate se mai retrage vreo echipa..
+3

Steel Dany

  •  
  •  

#4 vitzamina » 27-05-2015 16:53

Oțelul s-a implicat mereu ca arbitru în departajarea campioanelor, însă niciodată nu a făcut-o prin non-combat!
Ca să folosesc o expresie veche din presa sportivă... Dacă e să ia ASA campionatul, atunci să treacă ”examenul de la Galați” !!!
Mâna sus cine a prins vremurile alea.
+3

vitzamina

Login sau crează cont pentru a comenta              |