STIRI Liga I LA MULŢI ANI, George Miron!

George MironGeorge MironAstăzi, 28 mai 2015, când Oţelul joacă ultimul meci în Liga I pentru cel puţin un an, fundaşul central George Miron împlineşte vârsta de 21 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


George Andrei Miron este un produs al defunctei echipe satelit Oţelul II Galaţi! Odată cu scurgerea etapelor în acest sezon el a primit tot mai multe şanse de a fi titular în centrul defensivei Oţelului pentru a crea pilonii unei noi echipe în caz de retrogradare. În ciuda vârstei, Miron a strâns deja 21 de meciuri de Liga 1 în tricoul roş-alb-albastru. Acest lucru i-a adus mai multe convocări la naţionala de tineret a României!

George Miron: “Mai am doi ani de contract cu Oțelul și aș fi dispus să îmi duc contractul până la capăt. Iubesc Oțelul! Dacă clubul va continua, iar conducerea ar susține echipa să promoveze ar fi OK. Dacă s-ar păstra jumătate din echipa actuală, dar și cu ceva transferuri bune, cu siguranță vom obține promovarea în prima ligă. Ideal ar fi să continue și Florin Cernat, cu el în teren cu siguranță am obține promovarea. El poate să țină grupul unit.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 28-05-2015 17:40

La multi ani George !!!
+1

vitzamina

  •  
  •  

#2 Bada » 29-05-2015 08:01

La multi ani, George! Si multumim ca mai exista si fotbalisti care gandesc la fel ca tine.

Bada

Login sau crează cont pentru a comenta              |