STIRI Juniori Florin Marin se gândeşte la viitor

Florin MarinFlorin MarinAntrenorul echipei noastre a început oarecum reconstrucţia formaţiei gălăţene, el luând câte doi juniori pe banca de rezerve la ultimele două meciuri de campionat. Este cunoscut faptul că Oţelul a retrogradat în Liga a II-a şi este clar că mulţi jucători ne vor părăsi la vară, iar din acest motiv conducerea şi staff-ul tehnic au datoria de a forma o echipă nouă care să se bată la promovare, aşa cum au promis.

După ce, la meciul cu Universitatea Cluj-Napoca de acasă, i-am avut pe Codreanu şi Sefer printre rezerve, la Tg. Mureş acelaşi Sefer şi atacantul Perju au luat loc pe bancă la ultimul meci din Liga I al Oţelului pentru cel puţin un an.

Florin Marin: “Au făcut parte din lotul pentru meciul cu ASA şi doi juniori, Perju şi Sefer. Îmi doresc foarte mult să rămân la Oţelul pentru a promova, iar pentru asta trebuie să construim o echipă nouă. Am urmărit meciurile juniorilor jucate la Slobozia şi în weekendul trecut în turneul de la Galaţi, sunt jucători promiţători.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 30-05-2015 15:10

Florin Marin poate promova cu echipa asta.Eu cred in el.A demonstrat batand Steaua si ASA!
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 Lost » 30-05-2015 17:59

Daca ramane Abraham cu Miron la echipa, vor face fata cu brio in Liga a 2-a.
+1

Lost

  •  
  •  

#3 Denis » 30-05-2015 22:26

^ Subscriu Lost.

Abraham si Miron au crescut foarte repede in ultimele luni de zile. Trebuie sa invatam de la proiectele CS U Craiova si ASA Tg Mures - nou promovate dar care au facut furori in Liga I inca din primul sezon.

Pentru a supravietui in Liga II avem nevoie in continuare de experienta si nu numai de un lot nou si tanar. Vom avea nevoie de jucatori intre varstele de 28-34 de ani care au mai jucat in Liga I cel putin 2-3 sezoane (e.g. Gabi Muresan, Sepsi, Brandan, Bawab, Balgradean, Curelea, N'Doye, Axente, - etc.)

Pe langa Abraham si Miron sper sa ramana in continuare jucatori precum Tudorie, Stoian, Leca, Cucu, Brigido, Altama, si chiar si Milea.

Ideal ar fi sa reusim sa pastram si macar unul sau doi dintre Sissoko, Hamroun, Tavares, si Dan Popescu. Dan Popescu cred ca are contract pana la data de 30.06.2016. Asta daca nu i se va rezilia contractul.

Denis

Login sau crează cont pentru a comenta              |