Florin MarinFlorin MarinAntrenorul echipei noastre a început oarecum reconstrucţia formaţiei gălăţene, el luând câte doi juniori pe banca de rezerve la ultimele două meciuri de campionat. Este cunoscut faptul că Oţelul a retrogradat în Liga a II-a şi este clar că mulţi jucători ne vor părăsi la vară, iar din acest motiv conducerea şi staff-ul tehnic au datoria de a forma o echipă nouă care să se bată la promovare, aşa cum au promis.

După ce, la meciul cu Universitatea Cluj-Napoca de acasă, i-am avut pe Codreanu şi Sefer printre rezerve, la Tg. Mureş acelaşi Sefer şi atacantul Perju au luat loc pe bancă la ultimul meci din Liga I al Oţelului pentru cel puţin un an.

Florin Marin: “Au făcut parte din lotul pentru meciul cu ASA şi doi juniori, Perju şi Sefer. Îmi doresc foarte mult să rămân la Oţelul pentru a promova, iar pentru asta trebuie să construim o echipă nouă. Am urmărit meciurile juniorilor jucate la Slobozia şi în weekendul trecut în turneul de la Galaţi, sunt jucători promiţători.”