STIRI Liga I "Campioana este Oţelul Galaţi!”

Florin Lovin in tricoul OteluluiFlorin Lovin in tricoul OteluluiAseară, în timp ce jumătate de ţară ne trimitea respectele FCSB pe care nu le doream şi ne pupa în fund după ce ne-au înjurat o viaţă întreagă, iar cealaltă jumătate ne suduia şi ne blestema de mama focului că am trimis titlul în curtea Stelei, uitând că NOI AM ÎNVINS ŞI PE FCSB anul acesta, un singur OM a spus adevărul! Acesta este Florin Lovin, jucător care a trecut doar pentru câteva luni prin curtea noastră, dar care ne-a ajutat să ne salvăm anul trecut şi care îşi câştigase oricum respectul oţelarilor după ce fusese primit cu mare circumspecţie la început.


Florin Lovin (după meciurile de aseară): "Pentru mine campioana din această seară este Oţelul Galaţi! Echipa asta merita mai mult, mi-a rămas în suflet. Din păcate, conducătorii şi-au bătut joc de ea."

Florin Lovin s-a despărţit de Oţelul vara trecută, când şi-a reziliat contractul la finalul unei întâlniri cu oficialii clubului. Fostul mijlocaş al roş-alb-albaştrilor, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Oţelului în returul sezonului 2013-2014, a transmis fanilor un mesaj la plecare prin intermediul siteului www.dunareabatrana.ro:
“Am ţinut foarte mult să las un mesaj de la revedere pentru toţi oamenii minunaţi pe care i-am cunoscut în cele cinci luni petrecute la această echipă frumoasă numită OŢELUL GALAŢI.
Am fost extrem de impresionat să văd pasiunea şi devotamentul fanilor în momentele grele, lucruri din ce în ce mai rar întâlnite pe stadioanele din România. Din păcate pentru aceştia, evenimentele petrecute la echipă sunt invers proporţionale cu aşteptările lor în ceea ce priveşte viitorul echipei. În acelaşi timp v-aş spune să nu aruncaţi cu noroi în oamenii care au decis să renunţe la acest nou proiect şi să fie susţinuti cei care au decis să continue. Un suporter adevărat, ca şi un prieten, se vede în momentele grele. Tocmai de aceea sunt convins că veţi demonstra încă o dată că sunteţi cei mai speciali suporteri din România.
Vă mulţumesc pentru susţinere şi indiferent unde voi juca în continuare, veţi rămâne în inimă pentru totdeauna.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Alexandru C. » 29-05-2015 12:10

Florin Lovin, un jucator cu inima mare de care si-a batut joc conducerea! declaratia lui Lovin trebuie pusa la poarta stadionului sa o vada tot poporul!

"Pentru mine campioana din această seară este Oţelul Galaţi! Echipa asta merita mai mult, mi-a rămas în suflet. Din păcate, conducătorii şi-au bătut joc de ea."
+1

Alexandru C.

 •  
 •  

#2 claudiuFCOG » 29-05-2015 12:10

Multumim Lovin pentru aceasta declaratie frumoasa,ai dat dovada ca ai caracter,iti doresc mult succes!!! :roll:

claudiuFCOG

 •  
 •  

#3 lucigl » 29-05-2015 12:14

in mod suspect , noaptea trecuta am visat ca o turma de oi ma alerga sa ma linga in fund .
+4

lucigl

 •  
 •  

#4 Aruon » 29-05-2015 15:27

Respect Lovin!!!Lovin a fost un fel de Cernat,anul trecut.Chiar daca la o scara mai mica.

Aruon

 •  
 •  

#5 Tudor » 29-05-2015 15:42

Citez pe lucigl:
in mod suspect , noaptea trecuta am visat ca o turma de oi ma alerga sa ma linga in fund .

Sa ne linga, nu-i problema :))

Tudor

 •  
 •  

#6 Steel Dany » 29-05-2015 16:03

Un scenariu SF nu poate pastra in liga 1: Se pare ca se vrea ramanerea la sistemul cu 18 echipe si chiar se incearca acest lucru. Gaz Metan, FC Brasov, U Cluj si Rapid ar ramane in Liga 1, exact cele de deasupra noastra.
S-ar putea totusi sa se ajunga si la noi. Nu se stie daca Petrolul va mai continua in Liga 1, si e posibil chiar sa fie dezafiliata, ceea ce inseamna ca noi le-am putea locul. O alta varianta ar fi fuziunea dintre Viitorul si FC Voluntari.

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |