STIRI Liga I Hamroun ar vrea să fie coleg tot cu Cernat

Hamroun in tricoul lui KarabuksporHamroun in tricoul lui KarabuksporDupă ce a jucat împreună cu Florin Cernat la Karabukspor şi la Oţelul, mijlocaşul Jugurtha Hamroun şi l-ar dori coleg pe gălăţean şi la viitoarea sa echipă! Algerianul a declarat că “Diamantul” e un fotbalist atât de bun încât ar merge oriunde cu el, deoarece sigur s-ar transfera la o formaţie de valoare.


Hamroun a venit la Oţelul iarna trecută, căpitanul Florin Cernat având şi el un cuvânt de spus la aducerea extremei, despre care ştia că e un fotbalist de valoare după ce îi fusese coleg în Turcia. Algerianul a fost al doilea cel mai bun jucător al Oţelului în acest retur, după Cernat bineînţeles. Hamroun a marcat 4 goluri în 11 meciuri pentru echipa noastră, ultimul gol fiind o capodoperă: un lob de la 30 de metri contra Universităţii Cluj. De altfel, el a fost a fost cel mai bun om al meciului respectiv, fiind trecut în echipa etapei a 33-a de către Liga Profesionistă de Fotbal. cu Universitatea Cluj-Napoca. Algerianul a egalat atunci printr-o execuţie pe care chiar şi comentatorii au numit-o “golul campionatului”, iar presa din România a comparat-o cu golurile marcate în trecut de Adrian Ilie.
Conform ultimelor zvonuri, Jugurtha Hamroun este dorit de Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti. El va pleca liber de contract, înţelegerea sa cu Oţelul expirând în această vară...

Jugurtha Hamroun: "Cernat e un jucător foarte bun, deci sigur îşi va găsi o echipă bună. Deci va fi bine şi pentru mine dacă voi merge tot acolo.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |