STIRI Liga I “O să rămână în jur de 10-12 jucători”

Florin MarinFlorin MarinOţelul a picat în Liga a II-a, a rămas fără stadion, iar lotul echipei se destramă pe zi ce trece. Antrenorul Florin Marin a recunoscut că sunt probleme mari la club, existând restanţe faţă de jucători, asta în timp ce formaţia noastră a rămas şi fără stadion din cauza chiriei mari percepute de către combinatul ArcelorMittal. În aceste condiţii, tehnicianul se va mai baza doar pe 10-12 jucători din lotul actual, dar cu toate acestea el îşi doreşte promovarea chiar şi cu o echipă nouă, care o va lua de la zero.  

Florin Marin: "Oţelul este o echipă de tradiţie, o echipă care merită să continue şi lucrurile nu sunt deloc bune. Sunt şi anumite restanţe, dar, din ce am înţeles eu de la conducătorii noştri, chiria este foarte mare. O să rămână în jur de 10-12 jucători şi îmi doresc foarte mult să continuăm, să o luăm de la început, să construim o echipă nouă şi să promovăm.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 02-06-2015 18:56

Am incredere in Florin Marin.El poate promova cu aceasta echipa.A demonstrat asta.
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 Mylky » 02-06-2015 19:08

Citez pe Vlad Drăgan:
Florin Marin: "O să rămână în jur de 10-12 jucătoriFlorin Marin viseaza sau ne ia de prosti? Va fi foarte greu. Din cate am citit mai multi jucatori de la noi s-au transferat deja, ziarele ii dau ca si transferati deja pe la alte echipe, iar asta zice ca o să rămână în jur de 10-12 jucători... De la echipa a doua sau de unde? Ca de la Otelul in niciun caz nu mai raman 10-12 jucatori. Praf in ochi declaratia lui Florin Marin. :-x

Si din cate s-a scris, tot din interviurile astora spuneau ei insasi ca vor vinde jucatori ca sa avem fonduri pentru a juca in liga 2 si e la mintea cocosului ca ii poti vinde doar pe cei mai buni, nu pe ceilalti care au jucat mai putin sau deloc. Si cu cine incercam sa promovam noi? Care sunt acei jucatori cu care vom incerca sa promovam dupa numai un sezon disputat in liga 2?
+1

Mylky

  •  
  •  

#3 viorel21 » 03-06-2015 15:42

Tare imi e sa nu promovam in liga a 3 a.. Care oricum suna mai bine decat desfiintarea.. :sigh:
+1

viorel21

Login sau crează cont pentru a comenta              |